Hogyan viselkedjek vele ezek után?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy van egy lány akivel úgy gondoltam elindult valami köztünk..Kiderült hogy se veled se nélküled kapcsolatba van,de amiket mesélt az még durvább ezzel kapcsolatban is..Eddig tök szimpatikus volt de mikor ott elmesélte ezeket kicsit megdöbbentett a dolog..Mondta hogy nem szereti a normális pasikat mert azokba nincs semmi kihívás..Viszont látom rajta hogy szimpatikus vagyok neki..Megcsinálta a körmét megfogtam a kezét és semmit se szólt,megsimogattam a vállát szintén semmit se szólt..Minden héten találkozunk mert egy helységbe vagyunk...Huszonévesek vagyunk...2017. dec. 8. 17:17
1/2 anonim válasza:
Ufff bem szereti a normàlis pasikat akkor maradjon csak a palijàvak .Előbb utóbb vàlaszútelé kell àllitani nem kell itt cicàzni mond meg neki hogy mit akarsz .
2/2 A kérdező kommentje:
De vajon akkor miért engedi ezeket?
Mármint a simogatást meg hogy megfogom a kezét?
De a pasijával havi 1x 2x találkozik,rendes kapcsolatra meg nem vágyik csak dugásra...De akkor most szimpatikus lehetek neki vagy mi mert nagyon összezavart ez a mai..
2017. dec. 8. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!