Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen baratno az ilyen? Hogy...

Milyen baratno az ilyen? Hogy kellene viselkedjek vele?

Figyelt kérdés

Evek ota nagyon joban vagyunk. Az utobbi par honapban nem sok jot kaptam tole. Rengetegszer beszeltunk meg bulit, de mindig lemondta, es attettuk mas idopontra. Legutoljara januar elejen buliztunk egyutt, de folyamatosan leegetett az emberek elott. Nem foglalkozott velem, csak ha eszrevette, hogy nagyon unom mar az egesz bulit.

Mindig en irtam ra, de megfogadtam, hogy megvarom mig jelentkezik. Igy is lett, hetekig ram se bagozott, majd ma ir nekem, hogy alig varja, hogy bulizzunk, mikor megyunk egyet bulizni. En akarmikor mondom neki a bulit, igent mond, de mindig atteszuk, es ra 4-5 honapra ra talalkozunk, megis mindig azt mondja, hogy ugy hianyzom neki.

2015. febr. 5. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kihasznál..
2015. febr. 5. 20:32
 2/2 kenis21 válasza:
Lehet nincs pénze elmeni sehová...vagy ideje..
2015. febr. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!