Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem tudom hogyan viselkedjek...

Nem tudom hogyan viselkedjek majd ha így alakul?

Figyelt kérdés

Párommal egy munkahelyen dolgozom egy légtérben, annyi különbséggel hogy kettőnk munkáltatója más cég.

Két hónapja került ide, viszont A két kolléganője akivel közvetlenül együtt dolgozik és az ő dolguk lenne az új kolléga betanítása már nem igazán tanítják és segítenék őt. Semmit nem engednek neki csinálni viszont azt hangoztatják hogy ő nem akar semmit csinálni és nem is tudja a dolgát.

Ez a két kolléganő már egy másik nőt onnan eluldoztek..

Látom én is hogy nem engednek neki semmit se csinálni, amit párom jelzett is feléjük És mivel később sem változott a helyzet a főnöke felé is.

Pénteken beszélt is a két kolléga nővel a főnök ami után A két nő szóváltásba keveredett párommal. Közölte a főnök hogy az újnak is az a dolga mint nekik..

Eléggé összevesztek és így kell Jövő héten is dolgozni tartok attól hogy az utalás és a szóváltás folytatódik és nem tudom hogy nekem hogy kéne ehhez viszonyulni?

Párom beszélt velük hogy engedjék öt is dolgozni és csak miután ez nem változott utána ment fonokhoz

2018. jan. 27. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

ha jeleztétek a főnöknek, akkor nagyon nem lehet mást tenni. újra és újra jelezni kell.

sajnos velem is ezt csinálták. nem tanítottak be, ketten utáltak, utána meg végezzem a munkát, amire be sem tanítottak. végül a szerencse mentett meg, meg egy csomó mindenre rájöttem magamtól, de a szerencse miatt végülis viszonylag hamar elkerültem onnan. Nem tudom, hogy ilyen szörnyetegeket miért kell megtartani. azok az illetők is már több embert elüldöztek onnan, ahogy utólag hallottam.

2018. jan. 27. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok hasznos tippel szolgálni, de beteg ez a társadalom... ilyen emberekkel a munkahelyeken!
2018. jan. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!