Nem tudom hogyan viselkedjek majd ha így alakul?
Párommal egy munkahelyen dolgozom egy légtérben, annyi különbséggel hogy kettőnk munkáltatója más cég.
Két hónapja került ide, viszont A két kolléganője akivel közvetlenül együtt dolgozik és az ő dolguk lenne az új kolléga betanítása már nem igazán tanítják és segítenék őt. Semmit nem engednek neki csinálni viszont azt hangoztatják hogy ő nem akar semmit csinálni és nem is tudja a dolgát.
Ez a két kolléganő már egy másik nőt onnan eluldoztek..
Látom én is hogy nem engednek neki semmit se csinálni, amit párom jelzett is feléjük És mivel később sem változott a helyzet a főnöke felé is.
Pénteken beszélt is a két kolléga nővel a főnök ami után A két nő szóváltásba keveredett párommal. Közölte a főnök hogy az újnak is az a dolga mint nekik..
Eléggé összevesztek és így kell Jövő héten is dolgozni tartok attól hogy az utalás és a szóváltás folytatódik és nem tudom hogy nekem hogy kéne ehhez viszonyulni?
Párom beszélt velük hogy engedjék öt is dolgozni és csak miután ez nem változott utána ment fonokhoz
ha jeleztétek a főnöknek, akkor nagyon nem lehet mást tenni. újra és újra jelezni kell.
sajnos velem is ezt csinálták. nem tanítottak be, ketten utáltak, utána meg végezzem a munkát, amire be sem tanítottak. végül a szerencse mentett meg, meg egy csomó mindenre rájöttem magamtól, de a szerencse miatt végülis viszonylag hamar elkerültem onnan. Nem tudom, hogy ilyen szörnyetegeket miért kell megtartani. azok az illetők is már több embert elüldöztek onnan, ahogy utólag hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!