Mit lehet tenni olyan esetben, ha úgy érzem, hogy befogad és kitaszít a világ?
Ne gondolkozz hülyeségeken. Kösd le magad értelmes dolgokkal. Ne másokra számíts, hanem magadra.
Mások azért viselnek extrém öltözéket, hajat, tetoválást, hogy különbözzenek a többitől. Örülj annak, hogy kilógsz a sorból, és még tenned sem kell érte semmit. És főleg akkor örülj nagyon, ha az eszednél fogva vagy más, több, mint a többiek.
Az én jelmondatom: "Ha elég erős vagy, mindig ellenkező irányba menj, mint a tömeg!", és ezt be is tartom. Így soha sincs szükségem mások véleményére, egyetértésére. Sohasem értettem a valamilyen "csordához" való tartozás igényét. Már azért sem, mert közismert, hogy a tömeg mindig ésszerűtlenebbül cselekszik, mint a benne lévő egyének külön-külön.
Kérdezőnek: betegséged diagnózisa: túlbonyolítod az életed. Próbálj meg életigenlő dolgok felé fordulni, és ne az kössön le, hogy mások mit hallgatnak temetés után. Már írtam, hogy amivel az agyad foglalkozik, az kihat mindenre.
Nézd meg az agy és a szív kapcsolatát: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!