Miért van igény olyan agyromboló műsorokra, mint a Való Világ 9?
Tudod, amíg van sz@r, addig veréb is van....
Magyarul amíg a sok agyhalott megnézni ezeket a szennyműsorokat, addig sajnos lesznek is.
Ha a nézettségi adatok alapján azt látnák, hogy senkit sem érdekel, akkor nem lenne több évad.
Nézzük a Való Világot: ha több normális ember lenne, már ott elbukna ez a műsor, hogy nem lennének jelentkezők, mert senki sem akarna cirkuszi majom lenni egy egész ország előtt. De sajnos tolonganak az idióták, akiket aztán a még idiótább nézők be-és kiszavaznak.
Tehát a válasz: azért van igény, mert sok az igénytelen ember, aki képes minden fost megnézni, amit csak a tv-ben adnak. Én pontosan ezért már hosszú évek óta nem nézek tv-t. Készülékem persze van, de csak Netflixes filmeket, engem érdeklő Youtube csatornákat, meg ehhez hasonló netes tartalmakat nézek rajta. Ha nem lenne egy komplett csomag az egész, le is mondanám a tv előfizetést, mert felesleges.
Ráadásul a fiatalok körében nagyon népszerű . Legalább is az iskolában rengetegen veszik át az ott látott dolgokat .
Én már nem értem mi a fene történik :D
Nagyon drága a reklámidő, feltételezem kb 45 perces összefoglaló van, s azt hatszor szakítják meg 20 perces reklámidővel.
Ha valamilyen müsor felkapott(az hiszen már kilencedik széria) akkor egy tiz másodperc minimum 20-30 millió forint.
Egyszóval xarrá keresi magát a csatorna, amit kioszt fődíjt, s eltartja a lakókat (zabáltatja,itatja őket) a teljes profit 1 százaléka!
Egyszóval nagyon jövedelmező biznisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!