Miért van a férfiak körében egyre inkább az ilyen nők iránt igény?
Aki csinosan öltözik, de nem ribisen, azt max észre se veszik, aki meg kiteszi melleit, miegymás, ahhoz meg sorra mennek a pasik. Miért van ez?
Sajnos tapasztaltam is ezt, hogy amikor egy sima ruha volt rajtam, ami nem testhez simuló, dekoltált volt, kevésbé kellettem a férfiaknak, mint dekoltált tapadós ruhában. Ez a megoldál, tegye ki mindenki, amivel rendelkezik, mert erre van igény?
Ami eladó azt reklámozzák, ami nem azt nem.
Honnan tudja a férfi, hogy a nő párt keres?
Mert elsősorban dugni akarnak.
Az ilyen nőcikre az "olyan" hímek hajtanak, sose bánd, tegyék. Kerüld el őket messzire. Én sose jártam kihívó ruhákban, nem a stílusom, és sosem zavart, hogy aki kipakolja a csöcseit azt körüldongják. Egy csomó balfszt ki lehet így szűrni amúgy, használd ki ;)
Mert a pr0li népnek ez kell,a feltűnősködés.
A primitív embernek a külsőségek számítanak.
Amikor egy agyontetovált izompólós pronyó bömbölő zenével nyomja valami németbűbehozottvacaknak,arra is rányomulnak a a pronyómuffok.
Hidd el nekem,hogy akinek ribisen jössz be,az olyan is.
Az igényes kultúrember mindig is visszafogott volt,ezek is észrevesznek,csak nem állnak le bámulni,fütyürészni,meg beszólogatni,ezért hiszed,hogy nincs a nem ribisre igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!