Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most nem azért, de kibírni 5...

Most nem azért, de kibírni 5 évet egy öregember mellett, úgy, hogy az év nagyrészét nem is vele vagyok, érts. Állampolgárság, pár tíz milliárdért nem megéri?

Figyelt kérdés

Az más kérdés, hogy gyomrom az nem lett volna hozzá, mert öregnek öreg volt, de annyira meg mégsem hogy semmit ne akarjon az ágyban...

Hatalmas taps a csajnak. De komolyan. 5 év, ebból 3-at biztosan maga volt az USA-ban. Ahhoz is volt esze, hogy hát az állampolgárság miatt Andykém. A gyerekkérdés alól is kihúzta magát, pedig az öreg nagyon erőltette az utóbbi időben. Ezért volt a tavalyi lecserélés is...

R.I.P. Andy

De mimden elismerésem, ezt ennél jobban nem lehetett volna csinálni. Azt sem kétlem, hogy valamennyi szeretet volt, de na...

Ismérek mégegy ilyen párt, de ott csak milliomos a pasi és azért nem is ennyire öreg.

2019. jan. 23. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg úgy csináltok, mintha nem ez menne már évszázadok óta :'D

Régen is rengeteg ilyen kapcsolat, érdekházasság volt, nem valami új dolog ez.

2019. jan. 24. 11:04
 12/14 A kérdező kommentje:

Évezredek óta vane ez, ez jogos. Régen inkább csak ez volt...

Viszont amit ez a csaj csinált, az nagyon gáz...

2019. jan. 24. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Megbeszélték Andyvel(R.I.P),mert tuti ezeket a dolgokat átbeszélték,hogy diszkréten éljen Timi,tehát ha pasizik akkor ne tudjanak róla ennyi.

Hidd el Andy nem véletlenül multimilliárdos,ennyi vagyonhoz iszonyat agy,tudás,életbölcsesség kell,tisztában vlt ő mindennel,hogy Timi miért van vele,mint embert tuti szerette az Andyt,ez neki elég is volt.

2019. jan. 24. 11:26
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért cserélte le tavaly, ha nem emléleztek, akadt volna még jelentkezó, mert az asszony nem akart gyereket, hanem pucéran fotóztatta magát Aspenben. Aztán "megbeszélték", neki kellett álljon a kezeléseknek nyáron. Aztán "még nem állok rá készen Endy", én emlékszem azokra a képekre.

Az öreg szerintem nagyon elhitte... Én amúgy tiszteltem, de ezzel a timikével nagyon lejáratta magát.

2019. jan. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!