Szerintetek is "papucs" ez az ember? Ez mennyire tipikus erős személyiségű nő mellett?
Valószínű Kati az orránál vezeti, és sakkban tartja az érzelmi zsarolásával.
De egy bolond a pasas, hogy hagyja magát, én már elzavartam volna az ilyen nőt a francba, ha annyira menni akar.
Ennyi alapján nem lehet véleményt mondani. Sok ember beszél többesszámban, a párját gyerekeket is beleértve az érdeklődő következő kérdése úgyis az lesz.
A családját nem ismerjük, lehet oka van amiért nem keresi őket és Kati mellett ráébredt erre. Láttam olyan eseteket ahol az illető egy új barátság/párkapcsolat révén ébredt rá, hogy mennyire egészségtelen viszonya van a rokonaival.
A dolgok megoldásának elhárítása pedig simán csak lustaságra vall a szememben. Az emberek jelentős része örömmel átpasszolja a problémákat másnak.
Lakásfelújítás: ő is ott fog élni és valószínűleg kati is dolgozik a szép házért és nem csak otthon mereszti a ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!