Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogy oldjátok megy a...

Ti hogy oldjátok megy a nőgyógyász látogatását tipikus 8-tól 4-ig munkaidő mellett?

Figyelt kérdés

Ha általános orvosi kivizsgálásra vagy fogorvoshoz kell menni, az rendben van, akkor úgy kérek időpontot, egy kicsit korábban elkéredzkedek, és munkából egyenesen oda megyek. Viszont nőgyógyászhoz menni egész napos munka után (fürdés nélkül) egy kicsit kellemetlen, nem? Ti hogy szoktátok megoldani? Szabadnapot vesztek ki?

Én nem szívesen pazarolnám erre, de ha nincs más megoldás.

2016. máj. 21. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Reggelre kérj időpontot és szólj a munkában, hogy kicsit késel.
2016. máj. 21. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Ha járnék nőgyógyászhoz akkor olyanhoz mennék aki délután is rendel.
2016. máj. 21. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, ha rendben van az ember, akkor nem szükséges a vizsgálat előtt pluszban lefürdeni.

Sosem ért panasz azért, mert délben/délután mentem a nőgyógyászhoz, miközben fürdeni este szoktam.

De legutóbb pl sürgősségiről kerültem be kora du, esélyem sem lett volna fürdeni. nem éreztem magam egyáltalán koszosnak ettől.

2016. máj. 21. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem van egy kisebb méretű tálam, tusfürdő, kis törölköző, viszem a munkahelyre aznap, engedek a csapról meleg vizet, bezárkózom az egyik wc-be és megmosdok a tálamba 5 perc alatt. Hiába fürdök minden este, én enélkül nem mennék oda mondjuk másnap fél 3-kor. Ezen kívül létezik intim törlőkendő, ha nincs más megoldás.
2016. máj. 22. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!