Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Nőgyógyász menzesz alatt?

SOS! Nőgyógyász menzesz alatt?

Figyelt kérdés

Valami fertőzést összeszedtem, de így is majdnem 2 hetet kellett várnom hogy időpontot kapjak...már elmúkt a viszketés meg normális lett a folyásom is, szóval olyan mintha a fertőzésem elmúlt volna de a hasam fájdogál azóta és meg akarom nézetni a nőgyógyásszal ha már van időpontom, mert mi van ha mégsem múlt el?

Csak az a baj hogy pont most akar megjönni, és nem tudom hogy így fogadna-e a nőgyógyász:/

2016. máj. 20. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
A nőgyógyásznak nem gond, ha éppen menstruálsz, megvizsgál úgy is.
2016. máj. 20. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
megvizsgal, ez teged jobban fog zavarni, mint ot. egyebkent csak a rakszurest nem erdemes ilyenkor vegeztetni, mert fals eredmenyt adhat igy a kenet.
2016. máj. 20. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minden további nélkül fog fogadni. Az orvosok ennél sokkal durvább helyzetekre is fel vannak készülve, illetve sokkal durvább helyzetekkel is vannak tapasztalataik.
2016. máj. 20. 21:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm:)

Lehet hogy hülye kérdés, de tampont tegyek fel? Hogy ne legyen minden tiszta vér a rendelőben.

2016. máj. 20. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Betétet tegyél. Mert a tampont kellemetlen lenne ott kiszedni, meg bonyolult.

Én kétszer voltam így, mondtam, hogy épp meg van, mondta a doki, hogy semmi gond. Egyszer az asszisztens adott egy darab valamit, olyan volt, mint egy betét, azt tettem oda, amíg az öltözőből a vizsgáló asztalhoz mentem. Másodszor bugyiban mentem oda az asztalhoz és csak ott vettem le, mielőtt felfeküdtem.

2016. máj. 20. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam már úgy, bár a menzesz végén, de mondta, hogy á semmi baj. Még hüvelyi uh-t is csinált! Főleg ha 2 hetet vártál akkor nehogy már ne nézzen meg! :)
2016. máj. 20. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!!:)
2016. máj. 21. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!