SOS! Nőgyógyász menzesz alatt?
Valami fertőzést összeszedtem, de így is majdnem 2 hetet kellett várnom hogy időpontot kapjak...már elmúkt a viszketés meg normális lett a folyásom is, szóval olyan mintha a fertőzésem elmúlt volna de a hasam fájdogál azóta és meg akarom nézetni a nőgyógyásszal ha már van időpontom, mert mi van ha mégsem múlt el?
Csak az a baj hogy pont most akar megjönni, és nem tudom hogy így fogadna-e a nőgyógyász:/
Rendben, köszönöm:)
Lehet hogy hülye kérdés, de tampont tegyek fel? Hogy ne legyen minden tiszta vér a rendelőben.
Betétet tegyél. Mert a tampont kellemetlen lenne ott kiszedni, meg bonyolult.
Én kétszer voltam így, mondtam, hogy épp meg van, mondta a doki, hogy semmi gond. Egyszer az asszisztens adott egy darab valamit, olyan volt, mint egy betét, azt tettem oda, amíg az öltözőből a vizsgáló asztalhoz mentem. Másodszor bugyiban mentem oda az asztalhoz és csak ott vettem le, mielőtt felfeküdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!