Mit tegyek, ha az egyetem alatt teljesen ellustultam?
A középiskolában hozzá voltam szokva egy rendszerhez,6 óra után keltem,6:53-as busszal jártam és 15:30-ra vagy 16:35-re értem haza.
De egyetemen csak heti 3 nap van tanítás és általában késő délelött kezdődik,9:40-kor vagy 11:20-kor és este 6-ig tart,és mivel buszom sincs olyankor,este 8:35 körül érek haza másik nap meg 8-kor kezdődik és csak 11:20-ig tart.
A maradék 4 napban meg szinte semmit nem csináltam.Ezt a rendszertelenséget nem bírom,hogy egyik nap 10-kor keljek fel,másik nap meg 6-kor.Hozzászoktam a késői fekvéshez,általában 3:30 körül fekszem le éjjel.Nagyon keveset is alszok emiatt,mert fel is húzom az ébresztőt koránra,mert különben elaludnék délután 2ig.Most meg vizsgaidőszak is van,december közepe óta otthon vagyok és halálra unom magam.Vizsgáim nagyrészt meglettek,még holnap lesz egy,de nem tudom rávenni magam,hogy nekiálljak.Ma is még semmit sem csináltam egész nap,csak feküdtem és a telefonomat nyomkodtam egész nap.És már 3 óra van.
Egyedül edzeni járok el,de az meg max 2 órát vesz el a 24-ből.
Diákmunka. Vannak heti egy-két naposak.
Keress még hobbit!
Én önkéntes munkát vállaltam el.
Jó a csapat, szeretem csinálni amit kell, kikapcsolódom.
Legyél talpraesett, írj emailt ami tetszik és hátha segíthetsz. Nem kell hozzá hogy hirdessék magukat.
próbálj tanulni
olvasni
edzeni, ahogy irtad
menj dolgozni
bulizni, moziba, szinházba, múzeumba
találkozz a barátaiddal, ha nincsenek akkor szerezz néhányat.
Diákmunkára gondoltam én is.De egy kisvárosban lakok,itt nincsenek diákszövetlezetek.Csak teljes állású munkát tudnak adni,de suli mellett azt nem csinálhatom.
Sokkal jobb volt a középiskola,amikor hétfőtől péntekig bent voltam reggel 8-tól 3-ig és nem volt ez a rendszertelenség,hogy egyik nap reggelről estig,másnap meg nincs is suli
Mi a baj a rendszertelenséggel?
Mondjuk én olyan vagyok, hogy nem bírom a rendszerességet, azt, hogy 5 nap hajnalban kelés és teperés, 2 nap hétvége, 5 nap hajnalban kelés és 2 nap hétvége és így tovább, amíg az ember be nem csavarodik ettől.
Pont azt szerettem a BSc alatt, hogy egyik nap hajnalban kelés volt éa be 8-ra, másik nap később kelés és be 9:50-ra, 3. nap délutánra, egyik nap 3 ór volt, másik nap csak 1.
Na mindegy.
Szerintem nem baj, hogy úgy élsz, ahogy.
Én is későn feküdtem, éjfél és 1 között (ma már 9-10 között fekszem), én is lusta voltam, amikor otthon voltam, ma már abban a 3 órába, amíg otthon vagyok, belezsúfolok mindent.
Csúnya szóval "megbokrosodsz" majd, amikor kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!