Miért köszön egy tkp idegen lány nekem minden alkalommal? Egyetem
Annak mi az oka hogy egyetemen „együtt „ vagyok egy előadáson hétről hétre vagy 100+ emberrel, és van egy lány akihez közöm semmi, tkp idegen nekem (mint kb az összes többi aki ott van az előadáson) és mégis ha jövök megyek utcán boltban akárhol ha összefutunk akkor széles mosoly és köszön nekem?
Mi ennek a célja? Mert közöm hozzá semmi ahogy írtam, sőt igazából nem is ismerem, ugyanakkor a köztünk levő viszony ennyiben ki is merül, köszönés mosoly én köszönök mosoly aztán megyek tovább. Én erre ő arra.
Azt nem tudom hogy ő megállna-e az utca közepén ha összefutunk én sose állok meg. Összefutunk hello hello é meg megyek tovább. És ő is megy nyilván mást nem is tehet hát ha én még csak nem is lassítok csak köszönök...
de akkor mi a célja az egésznek?
Hát... Sokszor találkoztok és emberszámba veszitek egymást, ezért üdvözlitek egymást mint.. érted.. az emberek általában.
Szerintem sokkal kellemetlenebb lenne úgy tenni, mintha nem látnátok egymást.
"Emberszámba vesz,és köszön amikor meglát,"
Akkor fordítsuk le: az a 100+ másik ember aki ugyanúgy ismer(het) látásból és felém se vakkant az nem vezs emberszámba (se)?
és arra mi a magyarázat hogy ez a csaj nem köszöngeti végig az utcán egyetemi folyosób kb az összes embert? Hiszen ismer még 1000000 embert-ahogy engem épp úgy -látásból.
Mégse köszöni végig az egész nagyelőadót a 100+ emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!