Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért köszön egy tkp idegen...

Miért köszön egy tkp idegen lány nekem minden alkalommal? Egyetem

Figyelt kérdés

Annak mi az oka hogy egyetemen „együtt „ vagyok egy előadáson hétről hétre vagy 100+ emberrel, és van egy lány akihez közöm semmi, tkp idegen nekem (mint kb az összes többi aki ott van az előadáson) és mégis ha jövök megyek utcán boltban akárhol ha összefutunk akkor széles mosoly és köszön nekem?

Mi ennek a célja? Mert közöm hozzá semmi ahogy írtam, sőt igazából nem is ismerem, ugyanakkor a köztünk levő viszony ennyiben ki is merül, köszönés mosoly én köszönök mosoly aztán megyek tovább. Én erre ő arra.

Azt nem tudom hogy ő megállna-e az utca közepén ha összefutunk én sose állok meg. Összefutunk hello hello é meg megyek tovább. És ő is megy nyilván mást nem is tehet hát ha én még csak nem is lassítok csak köszönök...

de akkor mi a célja az egésznek?

2019. jan. 12. 10:16
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Hát... Sokszor találkoztok és emberszámba veszitek egymást, ezért üdvözlitek egymást mint.. érted.. az emberek általában.

Szerintem sokkal kellemetlenebb lenne úgy tenni, mintha nem látnátok egymást.

2019. jan. 12. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, micsoda probléma, amit nem is értek. Mégis mi a jófranc célja van egy köszönésnek?! Ismer legalább látásból és üdvözöl.
2019. jan. 12. 10:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy előadásra jártok, ismer látásból, barátságos, kedves szeretne lenni.
2019. jan. 12. 10:35
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Na, már megint itt ez a gyökér, legutóbb az volt a baja, hogy facebookon ráköszönt egy lány (egyetemi csoporttársa) és hogy mégis mit akar tőle, meg hogy képzeli, hogy írni merészel neki.
2019. jan. 12. 10:36
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hasonlítasz valakire, akit szeret, a tetteit ne vedd személyesen magadra! Ilyen mentalitással leginkább a kutyusára.
2019. jan. 12. 11:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Emberszámba vesz,és köszön amikor meglát,jó bunkó egy lány.🤔
2019. jan. 12. 11:05
 7/10 A kérdező kommentje:

"Emberszámba vesz,és köszön amikor meglát,"

Akkor fordítsuk le: az a 100+ másik ember aki ugyanúgy ismer(het) látásból és felém se vakkant az nem vezs emberszámba (se)?

2019. jan. 12. 12:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.
2019. jan. 12. 14:04
 9/10 A kérdező kommentje:

és arra mi a magyarázat hogy ez a csaj nem köszöngeti végig az utcán egyetemi folyosób kb az összes embert? Hiszen ismer még 1000000 embert-ahogy engem épp úgy -látásból.

Mégse köszöni végig az egész nagyelőadót a 100+ emberrel.

2019. jan. 12. 14:09
 10/10 Kattoryory ***** válasza:
64%
Lehet így próbálja jelezni hogy tetszel neki (szimpátiáról nem lehet szó ha tényleg nem ismer csak látásból ahogy írtad), én lány vagyok és ugyanezt tettem mikor tetszett egy ember egyetemen, mindig észrevettem ha arra jár, akik nem érdekelnek és beszélő viszonyban sem vagyok vele azoknak nem feltétlen köszönök, kivéve talán ha 2 centire megyünk el egymás mellett és nincs más ember épp a közelünkben és evidens hogy mindketten észrevesszük egymást, akkor azért köszönök, de folyosón minden random embernek nem köszönök, ők se nekem
2019. jan. 14. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!