Ismertek dokumentumfilmeket, filmeket, videókat, melyek segíthetnek, vagy legalább kiindulási alapot adhatnak az alábbi témákban?
Figyelt kérdés
- hogyan legyünk karizmatikusak
- hogyan legyünk homorosak
- hogyan kedveljenek meg az emberek
- hogyan viccelődjünk másokkal, fejlesszük a humorunkat, ugrassunk másokat
- hogyan hassunk mások érzelmeire
- hogyan legyünk vonzóbbak a másik nem számára
- hogyan beszéljünk és fejezzük ki magunkat hatásosan
- hogyan legyünk magabiztosabbak
Bármilyen ötlet jöhet...
2019. jan. 21. 22:36
1/4 anonim válasza:
Bármekkora hülyeségnek is hangzik, de engem az 1-4. és a 8. pontban felsoroltakra Zsozéatya videói tanítottak meg. Akaratlanul is átvettem a lazaságát, a dumáját és a hozzáállását. :) Azt nem mondom, hogy neked is segíteni fog de talán egy próbát megér.
2/4 anonim válasza:
Ha megy az angol, legalább középszinten, akkor én a "Psych2Go" nevezetű csatornát YouTube-on. Ha esetleg nem vagy annyira jó a nyelvben, akkor a "Tanulom Magam" csatornájába is érdemes lenne bepillantanod. Ott is rengeteg témával fogsz visszatalálkozni az általad felsoroltak közül. Remélem tudtam valamennyire segíteni:)
3/4 Miss Endzsi válasza:
4/4 anonim válasza:
A titok cimü film 1/2 (The secret) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!