Létezik hogy valakiben nincs harag?
Tőlem két évvel fiatalabb lány baratomról lenne szó.
Azért kérdezem, mert akarmikor beszélek vele, akarmikor akármit közlök vele, meg ha egyértelműen az a “valaki” is a hibás, ő egyből “véd” ismeretlenül az adott személyt, hogy de biztos nem azért, nem úgy gondolta stb
Vagy tömegközlekedés... ha sietünk is, ő akkor is lesegíti a lépcsőn az öreg mamát vagy papát
Mikor szó szerint kics*sznek vele, akkor sem haragszik az illető te, még csak rosszat sem mond rájuk..
És amúgy nem hülye, okos, érti az anyagot az egyetemen, akármilyen emberi kapcsolattal van baj, jó tanácsot ad és általában segít is az ötlete...
Szerintetek ez normális ?? Létezik ilyen... ?
Ugyan ezt szokta mondani...
“Nem számít, mit csinált, nameg, úgy sincs se időm se energiám haragudni”
Én is dolgozom egyetem mellett, ahogyan ő is, de én mégis tudom utálni “aki megérdemli”
"de én mégis tudom utálni “aki megérdemli”
És ettől annyira jobb az életed, hogy utálhatsz valakit?
Nem vagyok jobb. Szerintem teljesen normális, ha haragszom arra aki keresztbe tesz nekem.
De nem rólam szól a kérdés
Èn sem fecsèrlek energiát haragra. :)
Persze ha nagyon kiborìtanak,akkor tudok hangoskodni,de az ìrtò ritka...
Volt már ilyen korszakom, szorítok neki, hogy annyira sose nehezedjen meg az élete, hogy ebből ki kelljen robbannia.
Bármilyen csoda, vannak emberek akik nem befolyásolhatóak véleménnyel, kötélidegzetűek és vannak elveik.
Megdícsérheted a nevemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!