Az érzéseim újra és újra feltörnek, mikor már azt hiszem hogy túl vagyok rajta. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én szakìtottam 8 hónapja. Sok vitánk volt, de hirtelen felindulásból döntöttem ìgy. Reménykedek hogy keres, bár tudom hogy nem fog. Elég csúnyán kértem meg hogy többet ne keressen. Még mindig ő jár a fejemben. Mindenről ő jut eszembe. Zenéről, filmekről amiket szeret. Az utcán mindenkiben őt látom. Még az ìrástìlusa is mindig a fejemben jár. Nem tudom mit tehetnék. Nagyon szerettük egymást, de félek hogy ahogy a végén viselkedtem vele ezért teljesen megutált. Ezért félek megkeresni.
24N
2019. jan. 5. 15:27
1/4 anonim válasza:
Remélem talált olyat aki emberként bánik most vele ... ti nők fura egy szerzetek vagytok azt meg kell hagyni
2/4 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam a te korodban. Én is meggondolatlanul viselkedtem, amit utána nagyon megbántam. Örökre vége lett. Sokáig nem tudtam új kapcsolatba kezdeni, de végül sikerült túljutnom rajta. Ma már csak közönnyel emlékszem az egészre, hidd el, te is kigyógyulsz belőle. Egy nap arra ébredsz, hogy már nem érdekel, és akkortól újra élni fogsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Úgy érzem túl hamar feladtuk, vagyis én. Nem oknélkül vitáztunk, ha megoldottuk volna a problémát a vita is abba maradt volna. Meg is bántam azonnal, de azóta is félek keresni. Ennyi idő alatt már múlnia kellett volna nem?
2019. jan. 5. 16:48
4/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyi ideig tartott a kapcsolatotok. Minél hosszabb ideig tartott, annál nehezebb elfelejteni. Nekem kb. másfél évembe telt, mire végre elkezdtem normálisan élni, aztán már nem néztem vissza. (Négyéves kapcsolat volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!