Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Engem miért nem ér valami...

Engem miért nem ér valami baleset vagy miért nem ölnek meg? Minek élek még mindig?

Figyelt kérdés
Annyira utàlom ezt az egész vilàgot. Szerintem egy undoritó egy hely ez. Nem akarok létezni. Még dolgozni is úgy utàlok semmi értelme itt élni. Csak a sok pénz meg nök az tetszene nekem de egyik se jut nekem. Minek éljek?? Szar fos ez az egész.
2019. jan. 20. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Ha ennyire utálod akkor ezt a mérhetetlen utálatot mért nem fordítod arra hogy jobbá tedd?
2019. jan. 20. 17:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet jobbà tenni, ez egy rakàs szr. Kàr hogy nem pusztul màr ki ez az egész bolygó.
2019. jan. 20. 17:47
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Egyetértek veled, de azért vannak, akiknek nagyon jó. Meg olyanok is, akiknek 100x szarabb.
2019. jan. 20. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Egyet értek. Sok ribi stb stb.. Semmi értelme
2019. jan. 20. 18:01
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Egy újabb életét megunt tini agóniája. Nem unjátok még a Gy.k.-t teleszarni a nyafogásaitokkal?
2019. jan. 20. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Nem is értem miért nem rajonganak téged körbe a nők, hisz olyan elbűvölő személyiségnek tűnsz.
2019. jan. 20. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Én egyetértek veled, ez a sok idióta ember menthetetlen, egyre több a gyűlölet, a rosszindulat stb... Azt tanácsolom,legyél önző. Esetleg prostizz, vagy bármi ami boldoggá tesz... De mástól ne várj el semmit...
2019. jan. 20. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne az egész világnak kipusztulnia, csak mert te nem találod benne a helyed? Erről nem a világ tehet, és nem az a több milliárd ember, akikkel még sosem találkoztál. Szánalmas vagy. Ha meg akarsz halni, akkor halj meg egyedül, a többi ember meg hadd élje tovább az életét.
2019. jan. 20. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem ő a szánalmas hanem a sok trendi fszkalap csitri meg gyökér hülyegyerek :D A 80% minimum tényleg kipusztulhatna
2019. jan. 20. 19:46
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
De igen, ő a szánalmas. És a világon nem csak ribik léteznek, akkor sem, ha tényleg sok van belőlük. Például én kötve hiszem, hogy Afrikában az éhező embereknek lenne alkalmuk ribiknek lenni. Nekik miért is kéne meghalniuk? Csak mert az ostoba kérdezőcske kijelentette, hogy az egész világ "fos", egyedül csak ő a szent és sérthetetlen? Szánalmas. Az olyan férgeknek kéne eltűnniük, mint amilyen a kérdező.
2019. jan. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!