Hogyan szokjam meg, hogy ferde lett egy baleset miatt az orrom?
Ha zavar a mindennapokban, kisebbségi érzésed van miatta, akkor én is azt javaslom, vagyis én is úgy gondolom, hogy műttesd meg. Lelkileg tönkre tudja tenni az embert. Manapság ez már simán megoldható. Még az sem kizárt, hogy mivel baleset következtében lett ilyen az orrod, még a tb is támogatja. Nézz utána. Ha nem, akkor maszek plasztikai sebészet.
Látod, a lányok bármire képesek, hogy szebbek legyenek. Plasztikáztatják magukat orrba-szájba.
Neked más a helyzeted. Tényleg nézz utána, ha annyira zavar. Egyébként szerintem ha nem túl vészesen deformálódott az orrod, meg lehet szokni és együtt lehet vele élni. Nem írtad, hány éves vagy. Az sem mindegy. Mert ha pl. 60 (csak írtam egy számot), és van rendes családod, akkor el lehet fogadni magad, csak idő kérdése.
20 éves vagyok
Azóta képeket sem csinálok magamról, annyira zavar.
Nincs egy fillérem sem.
Inkább az orrod legyen ferde, mint a hajlamaid.
Viccet félretéve, ha lány vagy, akkor fogadd el addig, amíg nem lesz pénzed megcsináltatni, ha fiú vagy, akkor pedig teljesen mindegy, ha a légzésben nem akadályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!