Miért ilyen nagyképű/idegesítő némelyik magyar aki külföldre költözött?
Én is elhagytam az Országot , de nem vagyok menő -manó. Sőt fecen sohasem posztoltam olyanokat , esetleg talykepeket de zeró koment.
Amúgy mindenkinek adatik esély hogy elhadja a szülővárosát.
De tény hogy vannak hozad emberek.
#9 És olyanokkal mi van akiknek nyugaton kell dolgozniuk, mert Magyarországon nincs olyan intézmény ami nekik tetszik?
Nekem van olyan ismerősöm aki Párizsban dolgozik az OECD-nél, mesterdiploma vége felé jelentkezett oda és sikerült neki a felvételi. Jól keres, sok helyen jár és nem itthon boldogul. Akkor ő most pancser vagy sikeres?
Amit én tapasztaltam rokonnál:
-külföldi valutában beszélnek mindenről, hogy mi mennyi, én meg nézzek utána, hogy az mennyit is ér, ha érdekel (nem, nem euró, vagy olyasmi, amit kapásból kéne tudnom)
-külföldi szavakat kever a mondatába. megint: én menjek szótárazni, ha érdekel
-folyton próbája rám bizonyítani, hogy egy ilyen "itthoni magyar" vagyok. Pl. nem lehet senkiről beszélni már, mert akkor én vagyok a negatív pletykás rosszindulatú magyar, csak heppinessz van meg szánsájn, mindenki velkám, akármekkora idióta.
- más témákban is olyan stílusban ugat le, mintha valami szros kölyök lennék.
Nem is tartom vele a kapcsolatot már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!