Megéri jó embernek lenni?
Szerintem fontos hogy ne mások miatt legyél jó , hanem magad miatt.
Ne várj josagodert viszonzast.
Én annak is örülni tudok , hogy más milyen szomorú , fancsali képet vág addig én viszonylag nyugodt és boldog vagyok .
Tehát szerintem nem kell mások miatt neked is bunkonak lenned. Ha te ugymond jó vagy akkor valószínűleg jó emberekkel fogsz kapcsolatot is kiépíteni .
Úgyhogy igen , megéri annak lenni.
Ne "megjátszd" a jóságot, hanem egyszerűen legyél az! Tehát ha rossz kedved van és kedves akarsz lenni, nem kell jópofizni, csak ...ezt nem tudom elmagyarázni...rá kell érezni
Nem ismerlek, de szerintem menni fog!😉🙃
Fordìtsd meg a dolgot. Te többre tartanál egy bunkó embert mint egy kedvest? Ugye nem? Akkor szerinted mások miért tennék? 😀
Megéri jó embernek lenni, ha te az szeretnél lenni. Ha s***ggfej akarsz lenni az is lehetsz. Rajtad áll
Mo.-n nem. Ne legyen az ember alapból bunkó mindenkivel, de a távolságtartás szükséges. Csak a legszükségesebb eseten érdemes segíteni, bár akkor is a segítő kerül bajba.
Ez egy élhetetlen országgá kezd válni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!