Mert rászolgáltak a rossz hírnevükre. Biztos vannak rendes cigányok is, de én még egyet se láttam.
2019. jan. 14. 07:55
3/14 anonim válasza:
Tettek ők azért, hogy rossz hírük legyen.
2019. jan. 14. 08:00
4/14 anonim válasza:
Tudom hogy vannak normállisak, de nem gamblizok velük. 10-ből 9 agresszív bűnöző hajlamú állat és nem tudhatom, melyik köztük a kivétel. Nem próbálgatom végig őket, amíg meg nem találom, inkább ugyanúgy kezelem mind a 10-et.
2019. jan. 14. 08:08
5/14 anonim válasza:
Azért mert a magyarok nagy része már megjárta velük és sajnos senki nem fog próbálkozni azzal, hogy megtalálja azt az elhanyagolható %ba tartozó romát, aki normális és nem akarja meglopni csak azért, hogy mások ne mondják rá azt hogy rasszista. Amúgy szerintem a romák ugyan úgy utálják a magyarokat /"parasztokat" ahogy ök hivják.Érdekes módon öket senki nem hívjá rasszistának, amikor csoportosan sz..rá vernek valakit csak azért mert magyar..
2019. jan. 14. 08:12
6/14 anonim válasza:
A páromat is a cigányok verték szét csoportosan. Kirabolták.De visszakapták a verést a cigók, az apukája magas katonai pozicióban tevékenykedett.Megkapták a gumibotos verést.A fagyi visszanyalt. Gondolhatod, hogy miért nem csípem a cigókat.
2019. jan. 14. 08:34
7/14 anonim válasza:
A normális cigány olyan, mint a fehér holló. Mindenki mondja, hogy létezik, de még senki sem látott.
Komolyra fordítva a szót. Jobb vigyázni a cigányokkal, mert a legnormálisabb fajta is bármikor a fajtársai sorsára juthat, a vér nem válik vízzé. Meg ha vannak kapcsolatai a családdal, akkor meg "véletlen" is belerángathatják hülyeségekbe.
Egy cigánynak ahhoz sokat kell bizonyítania, hogy megbízzanak benne és ugyanúgy kezeljék őket, mint a normális embereket.
2019. jan. 14. 09:15
8/14 anonim válasza:
Azért van ez mert az integráció nem sikeres. Én Budapesten lakom, úgy veszem észre hogy itt azért jóval nagyobb arányba integrálódtak mint mondjuk egy észak-keleti faluban ahol kb. csak a nyomor meg a bűnözés közül lehet választani.
Amúgy tényleg nem igazságos azokkal szemben akik normálisak. Egészségügyben dolgozom, vannak cigány származású kollégáim, és szakmailag meg emberileg is jó kollegák. (Nem orvosként dolgoznak, hanem okj-s végzettséget igénylő munkákban.)
2019. jan. 14. 10:59
9/14 anonim válasza:
Mert undorítóak, lopnak, megvernek, kirabolnak, nem dolgoznak, büdösek stb 99,9%-ban. A maradék néhány ℅ pedig undorodik a saját fajtájától. (Okkal)
2019. jan. 17. 13:47
10/14 anonim válasza:
Akkor ugy tunik en feher hollo vagyok. Amugy en pont ezert hagytam ott 14 evvel ezelott Magyarorszagot.Rajottem arra,hogy akarmilyen jotanulo, kedves,baratsagos, tobbdiplomas, szorgalmas ember lehetek, a borom szine miatt sosem leszek ugyan olyan megbecsult tagja a tarsadalomnak.Mar kozepiskolaban is rengeteg rossz elmeny ert. Pl szorakozohelyre a sajat sajat szalagavatom napjan nem engedtek be a biztonsagiak, mig az osszes baratnom bemehetett. Vagy allasinterjun levegonek neutek, eselyt se adva a bemutatkozasra.Pedig en semmilyen teren nem tartozom a "tipikus" ciganysaghoz.Se a kulturajukat nem ismerem,se a nyelvet nem beszelem.De mivel a borom sotetebb az atlagosnal, igy ugyan olyan eloiteletekkel vannak az emberek felem,mintha en is bunozo eletvitelt folytatnek. Itt, kulfoldon sosem kotnenek belem a helyiek a borom szine miatt, viszont az itteni magyaroktol mar kaptam megjegyzeseket. Sajnos ilyen vilagban elunk. Elszomorito.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!