Az ember egyszer megun mimdemt?
Dolgokat is, hobbikat is és embereket is meg lehet unni, de nem törvényszerű, hogy mindent megunsz.
Én pl világ életemben szerettem a csokis sütit, és szerintem szeretni is fogom még sokáig, de ehhez hozzá tartozik az is, hogy jó, ha havonta egyszer-kétszer veszek magamnak. Ha minden nap azt ebédelnék, akkor egy hét múlva rá sem tudnék nézni.
Az ember társával viszont más a helyzet; a szerelem tényleg elmúlik viszonylag hamar, de a szeretet és a tisztelet nem feltétlenül. Sajnos sokan nem válogatnak, ha társat keresnek, hanem beszegődnek az első olyan mellé, aki hajlandó leállni velük, amit akár egy rövid fellángolás is követhet, de hamar nyilvánvalóvá válik az illető számára, hogy nem boldog. Ezen a ponton legszívesebben az ilyenek elmennének mást keresni.
Azok viszont, akik nem csak a "mindegy ki, csak legyen társam" alapon választanak maguknak valakit, hanem szilárdabb alapra akarnak építeni, és a szerelmük egyben a legjobb barátjuk és legközelebbi társuk is, nem unnak bele a kapcsolatukba. Igaz itt is elmúlik a rózsaszín köd egy idő után, de az összetartozás megmarad.
Összességében ha nem akarsz ráunni mindenre, akkor legyél mértékletes a szenvedélyeiddel, és legyél igényes az emberekre, akiket az életedbe engedsz.
vannak dolgok amiket eddig nem sikerült megunnom:
-kedvenc ásványvízem
-kedvenc öltönycipőm
-hajviseletem
-őszibarack, szőlő, sör
-horgászat
-mostani telefonom
-vezetés
-néhány ember
de a többit én is megunom, elég hamar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!