Sok ember hisz istenben de nincsen semmi bizonyítéka hogy létezik. És sok ember jár a templomba annak ellenére hogy a Vatikán a múltban több ezer embert ölt jogtalanul és ezt mind pápák utasították. Én nem értem miért hisz még mindég ennyi ember szerintem ha lenne isten nem lenne éhezés és nyomor az egész világon, nem akarom magamra engedni most a rengeteg öreg nénit/bácsit hogy mit képzelek magamról hogy itt szidom a kereszténységet de én nem értem miért vonzódik valaki az ilyesmihez és hogy valaki miért nem adja fel sok év imádkozás után?
Nem magyar vagyok szóval bocsánat ha vannak helyesírási hibák
2019. jan. 13. 00:57
2/12 anonim válasza:
Én ateista vagyok.
De szerintem sokan vannak azok, akiknek nem marad más, mint a vallásba menekülni. Meg ne is beszéljünk azoknak az embereknek számáról, akiknél "öröklődik" a "nagy kereszténység" generációkon át, és úgy mond ez egy kötelesség.
Életem során nekem is volt 1-2 olyan pont, amikor bevillant, hogy lehet, a vallásba kellene menekülni, de nagyon gyorsan, másodpercek alatt tisztáztam magamban, hogy mi is a helyzet (ugye a tudomány...).
2019. jan. 13. 01:13
3/12 anonim válasza:
Ölni egymást!!! Arra jó a vallás!!!
2019. jan. 13. 01:14
4/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy én 14 vagyok és a családomban mindenki vallásos és nem értem meg őket, illetve nagyon idegesítő tud lenni hogy imádkozni kell a többiekkel, és tudom ha elmondanám valakinek rögtön az lenne hogy most rögtön tettem le az elektronikát mert már kimosta az agyam... És eléggé idegesítő hogy a konfirmációval is nyaggatnak nap mint nap miközben elkezdtem járni az előkészítőre de nem tudtam tovább járni mivel engem nem érdekel,és sokan mondják hogy milyen szégyen hogy én nem járok templomba hogy legalább ezt megtehetném isten nevében de egyszerűen ateista vagyok és nekem nem tudnak bemesélni valakit aki vízből bort csinál
2019. jan. 13. 01:23
5/12 anonim válasza:
Kell valami indok, amivel meg lehet magyarázni néhány nagyobb stiklit. Jelenleg is van rá példa szép számmal.
Van aki azért hisz benne, mert erre nevelték, és annyira berögződött, hogy nem képes máshogy gondolni.
Na meg van aki annyira kétségbe van esve, hogy kell valami amiben higgyen. A vallásokat parasztvakításnak tartom, de magához Istenhez szoktam néha imádkozni, kérni tőle dolgokat. Lehet, hogy nem válik valóra, de megnyugtató érzés hinni benne, és valahogy erőt tudok meríteni.
2019. jan. 13. 01:24
6/12 anonim válasza:
Időtöltés.
2019. jan. 13. 02:13
7/12 anonim válasza:
Hát azért mert jó időtöltés, nem egy embert ismerek aki családi okokból ide menekült.
2019. jan. 13. 03:17
8/12 anonim válasza:
Hát jó időtöltés annak aki nem akar olyan sok mindent, nem egy embert ismerek aki családi okokból ide menekült.
2019. jan. 13. 03:18
9/12 anonim válasza:
Van, aki megtapasztalta Istent. Van, aki kereste, s megtalálta.
Lehet őket lenézni, de két dologban előrébb vannak:
-a másikhoz fordulásuk
-az élet végi remény.
2019. jan. 13. 07:16
10/12 anonim válasza:
#9 Ha életed végén reménykedsz, attól miért vagy előrébb? Hiszel valamiben vagy sem, mind ugyanott fogunk kikötni és senki nem tudja biztosra, hogy hol. Ha én most elkezdek abban hinni, hogy unikornis-mező van a halál után, az sem lenne kevésbé hiteles.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!