Ezen a női autó / férfi autó dolgon valaki eligazítana? Mitől lesz egy autó női? De komolyan. Szeretnék egy Fiat 500e-t feketében, bőrbelsővel, nagyon szép car de mindenki lebeszél próbál róla, meg azzal riogat hogy melegnek fognak hinni.30f
Figyelt kérdés
Ennek ellenére megfogom venni, de na.... Most komolyan, valakinek az autó a férfiasság illetve a potencia mérője, vagy ez valami tipikus baromság? ezt nem tudom megérteni. Vagy felvilágosítana valaki, hogy mitől lesz meleges vagy nőies egy autó?2019. jan. 12. 16:55
11/15 anonim válasza:
"Formavilág és a szín dönt arról hogy hova sorolható.": ez alapján tudom megválaszolni a kérdésedet.
Gondold el, hogy pl.:
A, a következő személy melyik autóba fér bele?;
B, Melyik autóban hogyan nézne ki?
Amúgy a FIAT-nak volt annak idején a Seicento-ja sárgában, és azt is csak sulis, max. fősulis férfiak használták rövid ideig.
12/15 anonim válasza:
Kieg. az utolsó bejegyzéshez:
A Seicento versenyváltozatát felfúrták 1146cc-sre, a gyorsítófúvókákat 38mm-esre növelték, így a motor 128 lóerõs lett 7800-as fordulatszámon. 810 kg a versenysúlya, és 29000 eur ár. Ennyit a kisautókról...
13/15 anonim válasza:
A fiat 500 pont olyan hogy ranezel es egy not tudsz elkepzelni tulajnak. Sokan vagyunk ezzel igy, lehet te nem ilyen vagy. Egyebkent ilyen kocsi a ford KA, renault twingo, toyota yaris stb, a kisebb autok amik inkabb "noiesebb". A mini coopert is sokan mondjak, de nekem az szemely szerint tetszik :D 24/f
14/15 A kérdező kommentje:
2019. jan. 12. 20:56
15/15 anonim válasza:
Nézd meg a "Nagy Kékség" c. filmet a Jean Renoval, azután nevezze valaki "női autónak" az 500-as kis fityót.
Egy rövid részlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!