Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a csajok szerint az egyik...

Ha a csajok szerint az egyik legrosszabb tulajdonság az "anyucipicifia" típus, mit gondolnak Cristiano Ronaldo-ról?

Figyelt kérdés

Először szögezzük le, hogy nagyon messze áll tőlem ez a tulajdonság.

Csupán érdekesség, hogy amikor a férfiak rossz tulajdonságai előjönnek, mindig minden alkalommal előjön ez a "jelenség", hogy bújjon ki anyuci szoknyája alól meg ilyenek. Az egyik legirritálóbb, legtaszítóbb tulajdonság állítólag ez. Na most van ez sztárfocista, akitől oda meg vissza vannak a nők/lányok/nőstények (mittudomén), mégis instán meg facebookján szinte mindig ott van az anyukája, állítólag vele is lakik egyébként. Kb. minden 2. képen az anyukájával van, szerepel, ölelgeti, átkarolja, helyzettől függ, látszik, hogy -ahogy a lányaink mondják- érzelmileg nem tudja függetleníteni magát.

Akkor most Cristiano anyuci pici fia?? Kérdezem. Vagy nála nem számít, mert jól néz ki meg eurómilliókat keres havonta?

Tényleg semmi provokáció, csupán kettős mércét vizsgálnám.

Normális, nem kioktató válasz esetén kapsz zöld kezet.

2019. jan. 4. 23:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nem azt a választ kaptad, amit szerettél volna, nem azt jelenti, hogy nem válaszoltak a kérdésre.

Jelenleg ezzel a hozzáállással már nagyobb anyucipicifia vagy, mint Ronaldo bármikor, aki jelenleg egy elég komoly sportoló és sose fogsz a nyomába érni :D

Szerencsétlen :D"

Fszhiányod van Ronaldotól te bzi? Menj más oldalra kötözködni!

Hogy válaszolt volna a kérdésre te szerencsétlen buzeráns majom? Azt hogy leírja, hogy így meg így meg így nagymenő? Meg megengedheti magának? Funkcionális analfabéta gyökér. Gondolom a szövegértés nem az erősséged volt az iskolában. Attól, hogy életben a egy lúzer köcsög vagy, akin állandóan mindenki röhög, attól nem kéne másokat ismeretlenül szidni. Anyucipicifia nem vagyok, mert szüleim nem élnek, de köszönöm, hogy kb. 3 mondatból, ennyiből megállapítottad, te tanulatlan funkcionális analfabéta szr. Apropó, úgy beszélsz mint aki nyomába ér. Nem érek a nyomába sportolóként? ÉS? Soha nem volt a célom, hogy semmirekellő focista legyek, ellentétben veled, aki abból is megbukott. Te a nyomába érsz? Te csődtömeg. Legalább iskolában teljesítenél, de ott is szr vagy.

2019. jan. 5. 11:51
 12/16 A kérdező kommentje:
Na jó én léptem, SOHA TÖBBET nem fogok kérdést kiírni, mert egyszerűen annyira egy kreténfészek lett ez az oldal, hogy az valami hihetetlen! Ti nyugodtan írjátok le, mit reggeliztetek, hogy szrtatok, kezdjétek el a kérdezőt szidni, személyeskedésre még az futja, ha már semmit nem értetek el az életben, anonim oldalra, anonim névvel lehet szidni másokat. Konkrét kérdésre alig válaszoltak, nekik köszönöm szépen. De az, hogy valaki annyira egy szellemileg visszamaradott egyed, hogy leírja, hogy áll a haja, a másik hogy nagy sportoló bármit megengedhet magának ő nagy ember, a harmadik sggével gondolkodó majom meg személyeskedik! Hihetetlen. Na én léptem.
2019. jan. 5. 12:21
 13/16 anonim válasza:
100%
El kéne még néhányszor olvasni a kapott válaszokat, és utána írni ezeket az alpári szövegeket...
2019. jan. 10. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Szerintem nyugodj meg. Ronaldo az Ronaldo, nem kell olyannak lenni, mint ő. Tényleg nyalóka feje van, de miért baj, hogy leírtam? Hidd el van sok rendes ember az oldalon, velünk foglalkozz csak! Ha ilyenen felhúzod magad, nem leszel boldog ember. Ezek piti dolgok...
2019. jan. 11. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Telitalálat, amit 8-as írt: mivel a "csajok" úgysem fognak sosem CRonaldóval kapcsolatba kerülni, valójában rohadtul nem érdeklik őket a belső tulajdonságait. Ezek csak azon a szinten merülnek fel, mikor mondjuk össze akarnak költözni a csávójukkal, de van annyi realitásérzékük, hogy ez a CRonaldónál úgyse fog megtörténni.
2019. jan. 25. 00:10
 16/16 anonim válasza:
"Ronaldo csak 6 osztályt vlgzett".Ez nem igaz.Járt sportgimibe.
2019. márc. 9. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!