Más is megfigyelte már, hogy az utóbbi években az emberek legrosszabb tulajdonságai kerültek felszínre?
Arra gondolok, hogy akik évekkel ezelőtt még normálisak voltak, (munkahelyen pl.) azok egyre mélyebbre süllyednek emberileg. Előjönnek egyre rosszabb tulajdonságok, kétszínűség, hízelgés, kibeszélés, és egymás lejáratása. Mintha a nehézségek és a stressz miatt felszínre törnének az állatias jellemvonások. Nagyon csalódott és elkeseredett vagyok emiatt, nehezen viselem, úgy érzem, átvertek.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai?
Vagy csak én látom ezt így?
Én magamon veszem észre. Ezeket amiket leírtál pont nem. De sokkal türelmetlenebb vagyok egy ideje, és kevésbé válogatom meg a szavaimat. Míg régen nagyon higgadt és megfontolt természetem volt, most külön kell nyugtatgatnom magam hogy ne küldjek el mindenkit melegebb éghajlatra.
De vizsgaidőszak van, kirugtak a munkahelyemről, párkapcsolati nehézségeim vannak, abba kellett hagynom a sportolást egy éve, így az alakom is eltűnt mostanra. Bárhova nézek csak a bajt látom. Szóval ja, a stressz közbejátszik. De könyörögni vagy megalázkodni senkinek se fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!