Hogy lehet ekkorát hibázni?
A lényeg az,hogy nemrég egy számomra nagyon fontos embert megbántottam.De nagyon.
Ő is bántott engem,de sajnos túlreagáltam.
Nem érdemelte meg azt,amiket mondtam neki.
Ő meg volt sértődve rám,én rá.
Több mint 2 éve ismerem és nem akarom elveszíteni,de a bocsánatkérésemet nem fogadja el.
Ti mit tennétek?
Nem mindegy, hogy mivel bántottad meg.
Egy jó kapcsolatban, barátságban sok mindent meg lehet beszélni. Senki sem tökéletes, hibázunk.
De azért van az a kategória, amit már nem biztos, hogy meg kell bocsátani. Szóval nagyon számít, hogy mi történt.
Pl. egyszer egy barátom nagyon csúnyán beszélt velem, utólag bocsánatot kért, elmondta, hogy hülye volt, nem kellett volna így beszélnie. Nem volt semmi gond, rosszul esett, de az meg jól, hogy nem ködösített, bocsánatot kért.
Egy másik barátom viszont egy hazugságot terjesztett rólam, amiből kellemetlen helyzetem is származott. Na vele azonnal megszakítottam a kapcsolatot. Soha nem fogok vele többet találkozni, beszélni.
"Első felindulásomból meggyanúsítottam valami olyannal,amit el sem követett."
"Hááát azért az elég durva lehetett, gondold el, valakibe így belegázolni, minden beléd vetett hitét lezúztad."
Szerintem inkább az a durva, ha ilyen következtetést vonsz le egyből, holott azt se tudod, miről van szó. :) Egyáltalán nem mindegy, hogy azzal gyanúsította-e meg, hogy lefeküdt X-szel, vagy azzal, hogy mondjuk találkozott vele a buszmegállóban...
Mivel? Mások előtt vagy négyszemközt?
Pl. ha meggyanúsítanál, hogy loptam, mások előtt, pl. munkahelyen, tuti nem állnék veled szóba.
De ha azt gondolnád, hogy én mondtam el x-nek valamit, közben nem én voltam, azért az még simán megbeszélhető.
Szóval nagyon egyedi.
Meg nyilván az is számít, hogy mennyire álltok közel egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!