Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktál hibázni az otthoni...

Szoktál hibázni az otthoni teendőidben? Ezt párod elnézi (megértő, elvicceli, ő vigasztal) vagy a szemedre veti és szar ember érzését kelti benned?

Figyelt kérdés
Hibák: becsukva hagyni a fürdő ajtót, pedig tudod h igy bepenészesedik, elnézni egy apróbb orvosi vizsgálat idopontját emiatt feleslegesen várakozni 1,5 órát, de végül sorra kerülsz, durván penészes felvágott a hűtőben, mert nem volt szem előtt, 1 éves gyerek mellett, du 5 kor rendetlen konyha, rászáradt élet maradék (altatás után mindig rend lesz). Nem nyomod össze a pet palackot, úgy dobod ki. Stb
2017. aug. 14. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem igen hibázok, mert nem igen csinálok semmit itthon.

A felsoroltak, szóra sem érdemesek. A párom vét és ő húzza fel rajta magát, akkor nyugtatom. Viszont, ilyen apróságokon ő sem akad fen.

2017. aug. 14. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem szól ilyenekért, nem is foglalkozik vele. Vagy ha mégis, akkor azt nyugodtan és nem bántóan teszi. Ilyesmiért miért lenne bárki szar ember? Ha mindig elfelejtesz mindent, úgy szarod telibe a dolgokat, ahogy azt mondjuk egy ötéves tenné és állandóan neki kell dolgoznia utánad és kb. cselédnek nézed, akkor mondjuk érthető, ha piszkál.

Ha kiveszed a részed a házimunkából normálisan, vagy még inkább az esetben, ha te végzed a javát és az utóbbi időben sűrűsödtek ezek a figyelmetlenségek, akkor az is lehet, hogy egyszerűen fáradt vagy.

2017. aug. 15. 05:47
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Persze. Soha nem tudom befejezni a doboz tejet/gyümölcslevet/kólát, a vége mindig megromlik.

Soha nem veszek egyszerre sok dobozzal, csak egyet, ha megkívánom, de képtelen vagyok befejezni az utolsó egy pohárnyi mindig megromlik. Kólából inkább a kis dobozost veszem, nem az üvegeset, pedig ugye így drágább, de képtelen vagyok sokszor még a fél literest is befejezni, a 2 napos kólát meg nem szeretem, így kidobnám úgyis.

Ez az egyik legidegesítőbb.

Ja, a másik, hogy képtelen vagyok megbecsülni, mennyi tésztát/rizst főzzek ki. Mindig túl sok lesz, 1-2 nap múlva ehetetlenre szárad, és ki kell dobjam.

2017. aug. 15. 22:48
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Ja, az uram nem szokott érte hisztizni :D
2017. aug. 15. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Persze, hogy hibázok, de ő is, csak másban.

És ha ezért szemrehányást tenne nekem, vagy én neki, szerintem elég hamar szakítanánk.

2017. aug. 17. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!