Szoktál hibázni az otthoni teendőidben? Ezt párod elnézi (megértő, elvicceli, ő vigasztal) vagy a szemedre veti és szar ember érzését kelti benned?
Nem igen hibázok, mert nem igen csinálok semmit itthon.
A felsoroltak, szóra sem érdemesek. A párom vét és ő húzza fel rajta magát, akkor nyugtatom. Viszont, ilyen apróságokon ő sem akad fen.
Nem szól ilyenekért, nem is foglalkozik vele. Vagy ha mégis, akkor azt nyugodtan és nem bántóan teszi. Ilyesmiért miért lenne bárki szar ember? Ha mindig elfelejtesz mindent, úgy szarod telibe a dolgokat, ahogy azt mondjuk egy ötéves tenné és állandóan neki kell dolgoznia utánad és kb. cselédnek nézed, akkor mondjuk érthető, ha piszkál.
Ha kiveszed a részed a házimunkából normálisan, vagy még inkább az esetben, ha te végzed a javát és az utóbbi időben sűrűsödtek ezek a figyelmetlenségek, akkor az is lehet, hogy egyszerűen fáradt vagy.
Persze. Soha nem tudom befejezni a doboz tejet/gyümölcslevet/kólát, a vége mindig megromlik.
Soha nem veszek egyszerre sok dobozzal, csak egyet, ha megkívánom, de képtelen vagyok befejezni az utolsó egy pohárnyi mindig megromlik. Kólából inkább a kis dobozost veszem, nem az üvegeset, pedig ugye így drágább, de képtelen vagyok sokszor még a fél literest is befejezni, a 2 napos kólát meg nem szeretem, így kidobnám úgyis.
Ez az egyik legidegesítőbb.
Ja, a másik, hogy képtelen vagyok megbecsülni, mennyi tésztát/rizst főzzek ki. Mindig túl sok lesz, 1-2 nap múlva ehetetlenre szárad, és ki kell dobjam.
Persze, hogy hibázok, de ő is, csak másban.
És ha ezért szemrehányást tenne nekem, vagy én neki, szerintem elég hamar szakítanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!