Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kedves és megértő embereket...

A kedves és megértő embereket miért használják ki?

Figyelt kérdés
Ezt soha nem értettem általában nagyon sok mindenkivel kedves vagyok és sokan ezzel visszaélnek.Meg sok embert azért sem értem hogy aki úgymond tehetősebb az átlagnál és nem vág fel vele arra irigyek meg emiatt némelyik ember lenéz mint példáúl engem sajnos.

2015. dec. 19. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Sorstarsam vagy。
2015. dec. 19. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert aki kedves és megértő, netán még türelmes is, arra azt hiszik, hogy naív és hül(y)e, akit ki lehet használni a végtelenségig.

Az évek során megtanultam, hogy ha valaki túlmegy egy határon, akkor "jelzem" neki, hogy lüke azért nem vagyok. És ilyenkor rendszerint jól meg szoktak lepődni, hogy kiállok magamért vagy nem hagyom hülének nézni magam... :-)

2015. dec. 19. 14:06
 3/9 elwera ***** válasza:

Néha tudni kell nemet mondani egyes kérésekre, és akkor kiküszöbölhető a visszaélés. Vagy ha neked nem megy, akkor kérd meg a párodat, hogy segítsen nemet mondani.

Aki átlagos ruhákat hord és nem viselkedik fennhéjázva, azt nem nézik le.

2015. dec. 19. 15:06
 4/9 anonim ***** válasza:
"A kedves és megértő embereket miért használják ki" és ezzel meg is válaszoltad a saját kérdésedet.nem kell így viselkedni és akkor nem szarnak a müzlidbe
2015. dec. 19. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó,ez azért nem ilyen sarkos dolog,a kedvesség,megértés egy fontos dolog az életben,mert a szeretet egyik kifejeződése,csak tudni kell a határokat.Ha az ember középúton jár,akkor nem fogják kihasználni.
2015. dec. 19. 21:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek:)
2016. jan. 9. 17:14
 7/9 anonim válasza:
Ez egyszerű mert a jólelkűség és a kedvesség általában kevés önbizalommal párosul
2017. dec. 1. 09:07
 8/9 anonim ***** válasza:

"mert a jólelkűség és a kedvesség általában kevés önbizalommal párosul"

Na, hát ezt rögtön cáfolom is: pont azért vagyok kedves és nyitott másokkal, mert biztos vagyok magamban, kiegyensúlyozott vagyok és tudom, hogy ha valaki "bunkó" vagy "szemét" velem, az nem az én jellembeli hibám, hanem az övé :-) Az más kérdés, hogy ha oktalanul megbántanak, néha napokig rágódom a dolgokon, mert azért érzékeny vagyok.

2017. dec. 1. 10:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Régen engem is kihasználtak, de a 8-as hozzászólóval vagyok hasonszőrű és már szereztem annyi rutint amúgy is, hogy tudom, hol a határ. :)

Amúgy ENFJ vagyok, nagyon sok minden fedi azt amit én is érzek a személyiségemmel kapcsolatosan :)

[link]

2017. dec. 1. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!