Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Ti egy rockbandából...

Lányok! Ti egy rockbandából kihez vonzódnátok leginkább?

Figyelt kérdés

Fura kérdés, mert sok mindentől függ, de mégis, gitáros, dobos vagy az énekes az, akihez tudat alatt jobban vonzódnátok?

Nekem valamiért a dobosok elég bejövősek tudnak lenni...

2018. dec. 30. 10:42
 1/10 anonim ***** válasza:
énekesekhez talán
2018. dec. 30. 10:51
 2/10 Cute_Psychopata ***** válasza:
65%
Hát, nehéz kérdés mert ahogy mondtad sok mindentől függ. De valószínűleg a gitároshoz vonzódnék jobban. 🎸
2018. dec. 30. 10:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, de... Csak szerintem kellene vonzódni a kinézethez?
2018. dec. 30. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz amelyik bejön. Én rocker lány vagyok és van egy kedvenc bandám annak a frontembere (ének/gitár) elég bejövős de nem ezen múlik
2018. dec. 30. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Általában az énekest vagy a gitárost veszik észre,szóval nagyobb eséllyel őket választanák. Az énekes mozog-beszél legtöbbet,könnyen észrevehető,általában jól is kell hogy kinézzen,mert ő a banda "arculata" tulajdonképpen.

Nekem inkább a szintis jönne be,mert a barátom az :D

2018. dec. 30. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, ez nagyon sok dologtól függ, szóval erre a kérdésre nem lehet teljesen egyértelmű választ adni.

Annyit tudok mondani, hogy én például egy koncerten a dobszólókat szeretem a legjobban, a gitár annyira nem nyűgöz le. Nem mondom azt, hogy utálom, mert ez nem igaz, de a két hangszer közül egyértelműen a dobot hallgatom szívesebben. Ezen okból kifolyólag, ha lehetőségem adódna beszélgetésbe elegyedni egy rockbanda tagjaival, valószínűleg a dobossal találnám meg leghamarabb a közös hangot. :D

2018. dec. 30. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a legérdekesebb a személyisége, és ehhez jól is néz ki. Ez nem a hangszertől függ.
2018. dec. 30. 14:26
 8/10 anonim válasza:
Amelyik gitározik és énekel is.:D
2018. dec. 30. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Az énekeshez. Alapból az, akinek jó hangja van, vonzóbb az emberek számára. Ezután a gitáros következik, ő szokott a 2. legnépszerűbb lenni, majd az utolsó a dobos. Legalábbis én így figyeltem meg.
2018. dec. 30. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
45%
A basszusgitároshoz. Tetszik, ha valaki inkább a háttérben szeret maradni ahelyett, hogy a közönségnek játszaná az agyát.
2018. dec. 30. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!