Lányok! Ti egy rockbandából kihez vonzódnátok
leginkább?
Figyelt kérdés
Fura kérdés, mert sok mindentől függ, de mégis, gitáros, dobos vagy az énekes az, akihez tudat alatt jobban vonzódnátok?
Nekem valamiért a dobosok elég bejövősek tudnak lenni...
2018. dec. 30. 10:42
1/10 anonim válasza:
énekesekhez talán
2018. dec. 30. 10:51
2/10 Cute_Psychopata válasza:
Hát, nehéz kérdés mert ahogy mondtad sok mindentől függ. De valószínűleg a gitároshoz vonzódnék jobban. 🎸
2018. dec. 30. 10:55
3/10 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de... Csak szerintem kellene vonzódni a kinézethez?
2018. dec. 30. 11:32
4/10 anonim válasza:
Ahhoz amelyik bejön. Én rocker lány vagyok és van egy kedvenc bandám annak a frontembere (ének/gitár) elég bejövős de nem ezen múlik
2018. dec. 30. 12:43
5/10 anonim válasza:
Általában az énekest vagy a gitárost veszik észre,szóval nagyobb eséllyel őket választanák. Az énekes mozog-beszél legtöbbet,könnyen észrevehető,általában jól is kell hogy kinézzen,mert ő a banda "arculata" tulajdonképpen.
Nekem inkább a szintis jönne be,mert a barátom az :D
2018. dec. 30. 12:52
6/10 anonim válasza:
Ahogy írtad, ez nagyon sok dologtól függ, szóval erre a kérdésre nem lehet teljesen egyértelmű választ adni.
Annyit tudok mondani, hogy én például egy koncerten a dobszólókat szeretem a legjobban, a gitár annyira nem nyűgöz le. Nem mondom azt, hogy utálom, mert ez nem igaz, de a két hangszer közül egyértelműen a dobot hallgatom szívesebben. Ezen okból kifolyólag, ha lehetőségem adódna beszélgetésbe elegyedni egy rockbanda tagjaival, valószínűleg a dobossal találnám meg leghamarabb a közös hangot. :D
2018. dec. 30. 13:14
7/10 anonim válasza:
Akinek a legérdekesebb a személyisége, és ehhez jól is néz ki. Ez nem a hangszertől függ.
2018. dec. 30. 14:26
8/10 anonim válasza:
Amelyik gitározik és énekel is.:D
2018. dec. 30. 14:55
9/10 anonim válasza:
Az énekeshez. Alapból az, akinek jó hangja van, vonzóbb az emberek számára. Ezután a gitáros következik, ő szokott a 2. legnépszerűbb lenni, majd az utolsó a dobos. Legalábbis én így figyeltem meg.
2018. dec. 30. 16:13
10/10 anonim válasza:
A basszusgitároshoz. Tetszik, ha valaki inkább a háttérben szeret maradni ahelyett, hogy a közönségnek játszaná az agyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!