Mennyit dob a szomorú zene a hangulaton?
A szomorú zenétôl van sírhatnékom?
Ha igen akkor ne hallgassak olyat helyette ütôset, az gatyába ráz?
A "hétköznapi" zenéim kb. fele nem valami vidám, negyede szomorú, a maradék negyede pedig kimondottan boldog zene.
Aki azt mondja, hogy aki szomorú zenét hallgat az folyton mélabús, depis, az egész egyszerűen buta vagy nem ismer másfajta egyéniségeket. Én csak szimplán nem szeretem az állandó (és amúgy nem létező) boldogságról szóló, már-már semmitmondó dalokat. Ettől még semmi komolyabb lelki bajom nincs, sőt, alapvetően optimista ember vagyok.
Ráadásul sírhatnékom csak akkor van, ha azt akarom vagy okom van rá. Szép is lenne, ha minden nap bőgnék a vonaton :D
Én "szeretem" megélni életem minden részét ahogy azt kell. Ha szar kedvem van meg végképp nem tudok vidám zenét hallgatni, meg szerintem hülyeség is.
Kedves kérdező, ha szeretnél pár igazán minőségi szomorú dalt, dobj egy privátot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!