Nádszálkisasszony kérdése:
Miért van néha szükségünk szomorú filmekre, zenékre?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 17:30
1/7 anonim válasza:
olyan jó néha titokban nyelni a könnyeinket (110 kilós férfi vagyok :))
2/7 anonim válasza:
Nem mindenkinek van rájuk szüksége. Néha elolvasok egy-egy szomorú könyvet azért, mert alapműveltség, de vért izzadok velük és nem élvezem őket. Pusztán szórakozásból sosem szoktam szomorú dolgokat olvasni, nézni, hallgatni. Mert nem nekem valók.
3/7 anonim válasza:
Mert néha bizony szomorúak vagyunk. ÉS egy jó műalkotás képes kifejezni a szomorúságunkat. Akkor már "kint" van, nem vagyunk bezárva könnyeinkkel. Egyeskének küldök egy szép (szomorú) verset..
4/7 anonim válasza:
Mert az ember - bár tudattalanul- , de néha szeret szomorú lenni.
5/7 anonim válasza:
mert nem szeretném senkinek sem kimutatni a gyengeségemet és bánatomat
de ha befordulok és hallgatok egy szomorú dalt, akkor úgy érzem, mintha meghallgatna engem, pedig a világ akkor is magasról szarik rám
6/7 anonim válasza:
Mert a feleslegesen felgyülemlett feszültséget le lehet vezetni egy kis sírással, vagy elgondolkodhatunk esetleg a történeten, és eközben sem a mindennapi dolgokon stresszelünk
7/7 anonim válasza:
szomorúság = komoly, mély dolog.
Az embereknek van igényük a komoly, mély dolgokra, még ha nem is mondják ezt így ki.. de legalább 1x mindenki szerintem vágyott rá, hogy mély, esetenként felkavaró érzéseit visszatükrözze valami. Egy film, zene, sztori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!