Ha 20 évesen alig hasonlítok belsőleg apámra, akkor később se fogok?
Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 01:13
1/10 anonim válasza:
Még éppen változhatsz annyira, fiatal vagy.
2/10 anonim válasza:
Nem fogsz ,én se hasonlitok rá ,ő dagi és alacsony én magas és csontos vagyok
6/10 anonim válasza:
Mièrt akarsz rá hasonlìtani?annyira jòfej?
Ha meg igen...tanulj tőle!
Nem fontos rá hasonlìtanod...
lehetsz mèg okosabb ès bölcsebb is tőle,ha olvasod a bibliát (Pèldabeszèdek a bibliábòl
Lelkisègi könyvek
pszichològia...
De csak figyeld èdesapádat,ha tanulni akarsz tőle :)
7/10 anonim válasza:
Aki azt irta hogy,belsőleg nos az apám egy agressziv ember !Lehet hogy,a te apád nem ilyen akkor hasonlits rá csak nem túlzottan!
8/10 anonim válasza:
Bakker, te kegyetlen hülye vagy. Azt válaszoltad a kérdezőnek, hogy te nem hasonlítasz, mert magas vagy, apád meg alacsony, ezek belső tulajdonságok? Azért hívtam fel rá figyelmed, hogy a kérdező a belső tulajdonságokra kérdezett rá, és igen, még van esélye egy 20 éves fiatalnak olyanná válni, mint az apja, mivel még fiatal, és változhat annyit a személyisége.
9/10 anonim válasza:
Honnan tudod milyen az apja belsőleg ?Ezt a hangnemet meg ki kérem magamnak ,fiacskám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!