Ti megfigyeltétek már, hogy milyen jellegű képekre jön több "like"? (pl. Instagramon)
Nem 15 éves lány vagyok, aki likevadászat miatt teszi fel a kérdést. Szimplán csak részletesen megfigyelem néha 1-2 embernek a képeit, hogy milyen jellegű képen mennyi like van ugyan annál az embernél.
-A megfigyeléseim szerint a szigorú arcot vágó képeken kevesebb a like, mint a mosolygós, vidám képeken.
-Bármennyire is gyönyörűen van megcsinálva egy esti fotó, amin szerepel az adott ember, mindig kevesebb like van az esti/rossz fényviszonyú képeken, mint a nappali, jól megvilágított társain.
-Ha az adott ember a barátjával, barátaival, barátnőjével (mondjuk a barátnővel való kép külön történet, mert itt közrejátszik az irigység) van, akkor is sokkal kevesebb likeot kap a kép, mintha egyedül szerepelne az illető.
-Ha egymás után már a többedik képet rakja fel az illető rövid időn belül, akkor fokozatosan csökken azok likejainak a száma. Vagy ha nem is sűrűn, de például majdnem ugyanazt a képet rakja fel kétszer valaki, akkor az első képet követő hasonló képeken szintén kevesebb like van.
Nektek vannak ilyen megfigyeléseitek? Mik a tapasztalatok? Tényleg kíváncsi vagyok rájuk
Kedves Kérdező!
Én is ugyanezt tapasztaltam.
Az instás képimre jöttek 400 lájkok ami szerinetm viszonylag sok mert enegem a kuyta se ismer.
Szépen le voltam retusálva hogy meg a legaprobb miteszer se látszodjon, menö szerko , jo smink és máris mindenki szépnek látott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!