Hová rakhattam a jegygyűrűmet? Ötletek?
Tegnap ez a filmkocka annyira kiesett, hogy azóta sem találom a jegygyűrűmet.
Hazaérkezés után általában mindig leveszem magamról az ékszereket, és a nagypolcra teszem. Tegnap délután persze nem így tettem, hanem, kimentem még az udvarra (ott még tuti rajtam volt, mert megcsodáltam, hogy a fényben milyen szépen csillog :D), bejöttem, lefeküdtem az ágyamra, az éjjeli szekrényre kiraktam a fülbevalómat és a karórámat, és a következő kép a délutáni alvás utáni, hogy már nem tudom, hol a gyűrűm...
Úgy emlékszem, hogy alvás előtt azt nem vettem le, de akkor talán még rajtam volt, illetve nem tudom...
Ágy mellett, éjjeli szekrény mellett leesve nincs, se az ágyban, se a szobám kukájában, se a konyhai kukában, se a szennyestartóban, se a köntösöm zsebében, sehol a földön, se a hajcsattos dobozban, sehol... Hát hol nézzem még meg? :D
Kint az udvaron még tuti rajtam volt, de utána... Semmi emlékkép.
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok valami hasznosat tanácsolni. :)
Köszönöm
21L
Utolsó kettő: Nagyon okosak vagytok. Csupán megelőztem azokat a kedves kommenteket, hogy "Úristen, hány éves vagy, ilyen bolond, nem tálalod a gyűrűd?!" Nem dicsekszem, ne legyetek ennyire önbizalomhiányosak...
Az udvaron néztem reggel, egyelőre semmi...
Igen, én is úgy gondolom, hogy ha elalvás előtt kivettem a fülbevalót és levettem az órát, akkor a gyűrűt se hagytam volna magamon... De erre már nem emlékszem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!