Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rosszul rakhattam fel a tampont?

Rosszul rakhattam fel a tampont?

Figyelt kérdés
ob mini tampont vettem, ma volt az első alkalom, hogy kipróbálom a tampont. feltettem, és amikor megyek akkor nem is érzem, és nincs gond, de ha leülök, akkor úgy érzem, ki akar csusszanni? ez helyes?
2013. jún. 19. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól van felhelyezve,akkor egyáltalán nem lehet érezni.Eléggé feltoltad?
2013. jún. 19. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszul teszed fel akkor inkább kényelmetlen, feszítő érzést kelt a kicsusszanós érzés akkor van mikor már megtelik a tampon. A mini tampont erősebb napokban nem érdemes használni vagy sűrűn kell cserélni.
2013. jún. 19. 22:33
 3/5 A kérdező kommentje:
egy fél órája tettem fel, nem telhetett annyira meg... nem kényelmetlen, csak úgy érzem, mindjárt kicsusszan, ha elengedem magam, de egyáltalán nem kényelmetlen, talán picit fura érzés.
2013. jún. 19. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Na az is lehet h.nem elég mélyen van. Nem csak be kell tenni hanem harználd az ujjaddal kell feltolni. Olvasd el a papírt majdnem be kell mennie a mutató ujjadnak akkor jó helyre kerülne. Ez elég gáz most ahogy leírtam de szebben nem tudtam.
2013. jún. 19. 22:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor te csak a hüvelyedbe raktad gondolom az ujjad nem ment be. Azért érzed h.kiesik.
2013. jún. 19. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!