Hová rakhattam a jegygyűrűmet? Ötletek?
Tegnap ez a filmkocka annyira kiesett, hogy azóta sem találom a jegygyűrűmet.
Hazaérkezés után általában mindig leveszem magamról az ékszereket, és a nagypolcra teszem. Tegnap délután persze nem így tettem, hanem, kimentem még az udvarra (ott még tuti rajtam volt, mert megcsodáltam, hogy a fényben milyen szépen csillog :D), bejöttem, lefeküdtem az ágyamra, az éjjeli szekrényre kiraktam a fülbevalómat és a karórámat, és a következő kép a délutáni alvás utáni, hogy már nem tudom, hol a gyűrűm...
Úgy emlékszem, hogy alvás előtt azt nem vettem le, de akkor talán még rajtam volt, illetve nem tudom...
Ágy mellett, éjjeli szekrény mellett leesve nincs, se az ágyban, se a szobám kukájában, se a konyhai kukában, se a szennyestartóban, se a köntösöm zsebében, sehol a földön, se a hajcsattos dobozban, sehol... Hát hol nézzem még meg? :D
Kint az udvaron még tuti rajtam volt, de utána... Semmi emlékkép.
Nagyon hálás lennék, ha tudnátok valami hasznosat tanácsolni. :)
Köszönöm
21L
Az ufók voltak. Elraboltak és ott maradt a gyűrűd a vizsgáló asztalon. A bal szélén, abban a kis zöld vacakban.
Nem emlékszel, mert kitörölték az agyadat.
Lehet kicsit túl is törölték, hogy azt hiszed bárki segíteni tud megtalálni neked egy gyűrűt online, ismeretlenül.
Nézd meg mindenhol, ahol aznap voltál, de szerintem ez veszett fejsze nyele. :( Nagyon sajnálom, sajnos megeshet.
Mondjuk én azt nem értem, hogy egyáltalán miért szoktad levenni a jegygyűrűt? A mi családunkban ez kifejezetten taplóságnak számít. Csak érdekel, nálatok nem ez a módi?
Játszd vissza az eseményeket, csinálj meg mindent újra ugyanúgy ahogy akkor. Ha nem vetted le lefekvéskor, simán lehet hogy alvás közben leesett az ujjadról. A takaró alatt a melegben kitágul, lecsúszik. Nézd meg alaposabban az ágy környékét, a lepedő alatt, az ágyneműhuzatban, az ágy mögött/alatt.
#5. Már miért lenne taplóság levenni? Van akit zavar az ékszer alvásnál, mosogatásnál, fürdésnél, stb. pláne ha köves, sérülést is okozhat.
Ágy alatt, éjjeli szekrény alatt, párna-, takaróhuzatban...
De ahogy előttem is írták, könnyen lehet, hogy az udvaron hagytad el mégis;
"bejöttem, lefeküdtem az ágyamra, az éjjeli szekrényre kiraktam a fülbevalómat és a karórámat,"
Szerintem ha itt még rajtad lett volna, akkor azt is leveszed a többi ékszereddel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!