Mit csinálnátok ha kovetne titeket mindenhova egy nagyon csúnya papusz fiú?
Rá orditanék ha tovabbra is kovet jol osszerugdosnam. ^_^
L
A legtöbb esetben, sőt szinte mindig kiderül, hogy a másik nem követ csak ugyan abba az irányba megy.
Fiú vagyok, de elmondom, hogy egy lány hogyan reagálta le, amikor több 2 db tömegközlekedési eszközön keresztül plusz 10 perc séta során ugyan abba az irányba mentünk. Végül ugyan abba az egyetemi épületben érkeztünk meg.
Kb 4-5 óra fele volt, még sokan voltak az utcán, plusz olyan helyre ment, ahol több ezer másik diák tanul szóval nem értettem a paranoikus viselkedését.
Kb 20x nézett vissza rá, hogy "követem-e" a közös utunkon és látszólag kényelmetlenűl érezte magát. Mindezt elég feltünően tette, de látszott, hogy próbálta elrejteni.
Nem néztem direkt, csak közvetlenűlt előttem sétált sietősen és nem maradtam le, mert én is siettem az egyetemre. Így egy idő után lassan észre vettem, hogy engem néz és már én is időnként oda figyeltem értelenűl azzal a gondolattal, hogy "Mért nézhet folyton vissza rám?".
Már én éreztem magamat kényelmetlenűl. Az utolsó kb 100 méteren direkt gyorsabb léptekkel megelőztem. Persze amikor mellé értem megszorította a táskáját és kicsit összerogyant és egy furcsa hangot adott ki, pedig csak elsétáltam mellette.
... és nem, még csak túl közel sem mentem hozzá.
Gondolom a fejéban az játszódott le, hogy egészen addig követtem, majd abban a pillanatban megakartam támadni.
Ekkor a helyzet szürrealitása miatt elkezdtem nevetni félhangosan, bementem az épületben, egyszer vissza néztem, mert már kíváncsi voltam, hogy ugyan oda jön-e én igen ... Huuhhh, de jó, hogy ilyen értelmes emberekkel járok egyetemre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!