Mit csinálnátok ha kovetne titeket mindenhova egy nagyon csúnya papusz fiú?
Figyelt kérdés
Például, villamoson nézne téged és amikor leszálnál, akkor ő is, és csak menne utánad, mit csinálnátok? Lányok válaszát várom2018. dec. 15. 17:19
3/15 anonim válasza:
Ráordítanék hogy tűnjön a francba.
4/15 anonim válasza:
f1ngj rá a fejére akkor abbahagyja
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Ha az, akit belinkeltél, ő már privátban is közölte velem, milyen gerinctelen állat.
Kiabálnék vele, hogy a lehető legtöbb embernek feltűnjön, felpofozom és kihívnám rá a rendőröket.
17/L
8/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, még mindig én vagyok az elozo kérdést feltevo srác is :) meg aki irt neked privibe
2018. dec. 15. 18:04
9/15 anonim válasza:
Szerintem sürgösen menj pszichológushoz, mielött komolyabb összeütközésed lesz a rendörséggel!
10/15 anonim válasza:
Utána ne csodálkozz ha agyonvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!