Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak hogy ne érdekelj...

Mit csináljak hogy ne érdekeljen mit gondolnak, mondanak rólam az emberek, és hogy ne vegyek semmi rosszat magamra?

Figyelt kérdés

Nagyon érzékeny vagyok, ha már valaki csak csunyán néz rám ,képes vagyok egész nap azon agyalni,hogy vajon mi rosszat tettem neki..

Mindenen sírok,és nagyon határozatlan,félénk vagyok. Ez nagyon látszik is rajtam. :(

2018. dec. 14. 01:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez velem is így van, és utálom :(. Annyi, hogy én még extrovertált típus is vagyok, vagyis csomót dumálok. Így néha mondok is olyan dolgokat, amivel akaratlanul is megsértek másokat. Kívülről határozottnak tűnök, de sok a belső vívódás.

Tudom, hogy hülyeség ezen aggódni, de gyakran mikor hazamegyek végiggondolom az egész napomat, hogy vajon mit csináltam rosszul aznap, ki mit gondolhat rólam. És elég rossz dolog.

2018. dec. 14. 02:17
 2/4 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok 😭😐
2018. dec. 14. 03:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Önismerettel, de az sem leányálom.
2018. dec. 14. 04:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Önismeret, önbecsülés. Szerintem addig sose lesz boldog az ember, amíg nem irtja ki magából a megfelelési kényszert mások felé, de ahogy előttem is írják, nem leányálom ide eljutni, hosszú évek kemény munkája szembenézni önmagunkkal.
2018. dec. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!