A halál után megbánjuk amit elmulasztottunk vagy nem tettünk meg?
Figyelt kérdés
2018. dec. 13. 23:13
1/15 anonim válasza:
Nem, mert a halottak nem bánkódnak.
2/15 anonim válasza:
Be vagy rugva?szerinted ezt valaki megválaszolja itt neked?
3/15 anonim válasza:
Az életünk alatt bánjuk meg. Főleg a vége fele. Hogy utánna bánkódunk e az relytéj
5/15 anonim válasza:
Meg. Én megbántam. Üdv a másvilágról. Remélem átment, itt elég gyenge a wifi
6/15 A kérdező kommentje:
# 2
Hát csak azért kérdeztem mert többen is mondták ne mullaszunk el semmit mert megbánjuk ha meghalunk :D
2018. dec. 14. 00:05
7/15 A kérdező kommentje:
# 3
Arra a kis időre meg ki nem szarja már le :)
2018. dec. 14. 00:06
8/15 A kérdező kommentje:
# 5
Ott még nincs rendesen kiépítve a hálózat? :D
2018. dec. 14. 00:06
9/15 anonim válasza:
A "halál,, után nincs mit megbánni. Akkor már nincsenek kétségek, vagy opciók... Ott az egység van, vagy ha úgy tetszik tökéletesség.., és ha onnan vissza tudnánk nézni mindenképp tökéletesnek látnánk az itt leélt életünket is. A kérdés az hogy amíg benne vagyunk a játékban, addig mit bánunk meg, és milyen irányban haladunk...
10/15 A kérdező kommentje:
# 9
Én kezdem úgy érezni ez a megbánom mert kimaradtam,kihagytam,nem tettem meg meg ilyesmi csak a fejünkben létezik.Ugye van egy társadalmi mintakép sokan más embereket másolnak vagy mások életére dolgaira vágynak és aztán azt bánják,hogy olyat kihagytak.De ettől függetlenül amit ők maguk látnak,hogy kihagytak nem biztos,hogy bármit is bánniuk kéne.Szerintem a fejben létezik ez a mi van ha....
2018. dec. 14. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!