Van itt olyan aki általában mindig vidám, pozitív felfogású tud lenni? Még akkor is ha vannak azért kisebb-nagyobb gondjai?
Mitől tudsz pozitív maradni mindig?
Van valami mottód?
Igen, én.
Nem mindig, de általában.
Mottóm nincs, de mindig minden élethelyzetben keresem, miért jó az. Vagy minek lehet örülni.
Ha arra fókuszálsz, aminek örülni tudsz, sokkal több örömöd lesz. Pl. én reggel a buszmegállóban gyönyörködni szoktam a felhőkben vagy a felkelő Napban. Szerintem kevés 45 éves ember teszi ezt. :DDDD Pedig nem kerül sem pénzbe, sem időbe, sem fáradtságba. És jobban érzem tőle magam.
Engem a családom inkább pesszimistának, mint optimistának tart. Szerintem nem így van. Miért? Elmondom:
Tény, hogy minden helyzetből azt nézem ki, hogy mi rossz jöhet ki belőle. Na most - ha bekövetkezik, akkor "örvendve" a szemükbe nevetek "íme, megjósoltam". S ÖRÜLÖK, hogy nekem lett igazam+ Ha nem következik be a negatívum, akkor megint csak ÖRÜLÖK, mert jobban sült el. Higgyétek el, hogy optimistának érzem magam, még akkor is, ha az események elején a rosszabbat bekövetkezését vélem.
7 év depresszió után a szakadó esőben is jó a kedvem
hogy miért? mert vége annak a sötét hideg ürességnek ami akkor volt! igaz közben felépítettem valamit, céljaim lettek, sok embert megismertem, elismert lettem meg minden, de nekem ez semmit nem jelentett
néha a lelki dolgok kicsit lehúznak, de nem hagyom senkinek, hogy visszahúzzon, haladok a céljaim felé és eddig elég jó eredményeket értem el és komolyan tervezek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!