Sok fiatal miért hanyagolja el a testét?
Nem hiszem hogy 100%-ban elhanyagoltság. Jó, aki nem beteg, megis 110 kiló vagy felett abban van valami.
De parom is most kezdett kicsit pocakosodni. Kezimunkat vegez, eddig nehez fizikait. De meg igy is negyre haza ér, eszik, megfürdik es mar kb csak összebújni akarunk, beszelgetni, játszunk valamit stb. Konkretan nincs kedvünk kibújni otthonról, foleg nem edzeni rendszeresen. Szoktunk eljarni setalni kirandulni tehat nem szobaban ulunk egesz nap, de valajogy nagyon sok embernel nem akarodzik ez.
Szerintem az a fontos hogy az ember jol erezze magat. Ha neki tetszik 10 plusz kiloval is sajat maga akkor ne sportoljon rendszeresen. Oke egészséges, jól nez ki egy sportos ember, de ez nem minden jogy uu azta micaoda izmai vannak. Azert ha hiszitek ha nem ettol nem olyan sok no veszi a bugyit mint hinnetek.
Oke azt is elhiszem sokan szeretik csinálni. De ok szenvedellyel csinaljak. Vagy erős kitartással. Amikor akkor is elmegy az ember sulyokat emelgetni mikor epp haza esik munkából. Na pl ez engem nem hat meg. Lehetne kerekebb seggem de nem fogok ezert kondizni vagy futni. Max egy tancoran vagy zumban gondolkodok.
Vegsosoron sok ember lusta hozza vagyis hat nincs kellő elhatarozasa. Ha valaki vinne oket, vagy olcsobb lenne a maganedzo sztem tobben csinálnak, akkor lenne huzo erő. Sokan meg csak jol erzik magukat ahogy vannak sport nelkul.
Én se értem.
Látom a 21 éves lányokat is dagadt mangalica narancsbőrrel,plusz öltözködni se tudnak,egyszerűen nem értem.
Meg zabálják a sok szemetet,ahelyett,hogy főzne otthon normális kaját.
Kifogás,én és a párom vagy reggel 7-kor megyünk edzeni vagy este 19 után megyünk.
ráadásul én már reggel 5:30-kor kelek,mert rákészülök a napra.
Napi 9-10 órákat dolgozok plusz szakdolit is most fejezem be,meg mellette olvasok sokat,szakmai fejlődés,meg sok élményt szerzűnk barátnőmmel,mindenre jut időnk,kevesebbet kell aludni egészségesen kellene táplálkozni és nem lennének az emberek fáradtak sem.
Pont azért fáradtak,mert
1. nem meditáltok,hiába alusztok 12 órát nem pihenitek ki magatokat,én alszok 4-5 órát és frissen ébredek mindig.
Meditáció nagyon fontos
2. Egészséges táplálkozás
3. Sport
Az emberek borzalmasan igénytelenek aztán csodálkoznak,hogy vagy elhagyják,vagy össze se jönnek velük vagy megcsalják.
Meg is érdemli mindenki aki elhagyja magát.
Most 0%-os válasz lesz, de nem értem... Én 42,5 óra munka mellett heti 3 órát sportolok, tanfolyamra járok, tanulok, gyakorlok, háztartásomat vezetem és próbálok néha emberekkel is találkozni.
A kérdéseim alatt vagy a válaszaimhoz kommentben megkapom, hogy ez kevés, miért nem teszek magamért, emellett még kellene, hogy legyen szabadidőm stb-stb....
Megkapom, hogy picsogok, gyenge vagyok...
Na mindegy.
Amúgy a kinézet nálam is másodlagos, ellenben nekem van igényem a mozgásra, nem bírom ezt a sok üldögélést. Azt nem értem, hogy másoknak hogy nincs mozgáshiánya egész napos ülés mellett.
"Kifogás,én és a párom vagy reggel 7-kor megyünk edzeni vagy este 19 után megyünk."
"Kifogás" bazzegh :D Komolyan, mintha valamiféle kötelezettség elsunnyogásáról beszélnél, holott az edzés teljesen opcionális, szabad döntés kérdése, és a mértékét is mindenki saját maga határozhatja meg. A napi 4-5 óra alvás pedig minden, csak nem egészséges, már ne is haragudj. Árt az idegrendszerednek, a kognitív képességeidnek (sajnos ennek a jeleit már most is meg lehet figyelni rajtad...), és megnöveli az esélyeidet bizonyos egészségügyi problémákra.
Eleve azt sem értem, miért ér meg valakinek egy kérdést az a téma, hogy számára teljesen idegen emberek mennyire szarul néznek már ki. Miért érzitek úgy, hogy a ti tisztetek elszámoltatni mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!