Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? Hogy lehetne...

Miért van ez? Hogy lehetne rajt változtatni?

Figyelt kérdés

Szóbeli feleléskor nagyon izgulok, szinte már a sírás kerülget és ez a hangomon is hallatszik, mert olyan mintha sírnék. Egyszer kémiából feleltem, és majdnem elsírtam magam és azt is hallottam, hogy a többiek mondják, hogy mindjárt sírok.

Nagyon idegesítő és ciki számomra.

Hogy tudnék úgy felelni, hogy a hangom ne legyen olyan mintha sírnék?

2018. dec. 10. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány.Meg még mád is, de nem akarok találgatni.

Gyakorolj otthon magadban, vagy ha van barátod/barátnőd,vele

2018. dec. 10. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
más*
2018. dec. 10. 20:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, lehetséges, hogy önbizalomhiány. Köszönöm a gyors választ. Még várok válaszokat
2018. dec. 10. 20:27
 4/6 anonim válasza:

Én is szoktam izgulni, bár a felelésnél kicsit kevésbé. Lehet hogy ez önbizalom hiány miatt van, hogy nem bízol magadban, hogy sikerülni fog. Ha jól megtanulod a tananyagot, akkor tudod, hogy menni fog, és talán kevésbé fogsz izgulni.

Gondold végig, hogy miért izgulhatsz akkor (pl. Nem tanultál, rossz a tanár, nem szeretsz,közönség'előtt szerepelni) és ha megvan az ok, akkor talán könnyebben tudsz rajta változtatni.

Mivel nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy milyen vagy, vagy hogy lehet e mástól, szóval ennyi jutott eszembe, remélem hasznos!

2018. dec. 10. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az lenne ciki, ha megjátszanád az érzéseidet.
2018. dec. 10. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ment mind a háromra a zöld kéz. Utolsónak üzenem, hogy igazad van, de szerintem az nem normális, hogy ennyire izgulok.
2018. dec. 13. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!