Miért van ez? Hogy lehetne rajt változtatni?
Szóbeli feleléskor nagyon izgulok, szinte már a sírás kerülget és ez a hangomon is hallatszik, mert olyan mintha sírnék. Egyszer kémiából feleltem, és majdnem elsírtam magam és azt is hallottam, hogy a többiek mondják, hogy mindjárt sírok.
Nagyon idegesítő és ciki számomra.
Hogy tudnék úgy felelni, hogy a hangom ne legyen olyan mintha sírnék?
Önbizalomhiány.Meg még mád is, de nem akarok találgatni.
Gyakorolj otthon magadban, vagy ha van barátod/barátnőd,vele
Én is szoktam izgulni, bár a felelésnél kicsit kevésbé. Lehet hogy ez önbizalom hiány miatt van, hogy nem bízol magadban, hogy sikerülni fog. Ha jól megtanulod a tananyagot, akkor tudod, hogy menni fog, és talán kevésbé fogsz izgulni.
Gondold végig, hogy miért izgulhatsz akkor (pl. Nem tanultál, rossz a tanár, nem szeretsz,közönség'előtt szerepelni) és ha megvan az ok, akkor talán könnyebben tudsz rajta változtatni.
Mivel nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy milyen vagy, vagy hogy lehet e mástól, szóval ennyi jutott eszembe, remélem hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!