Titeket szokott mobilon BÁRKI is hívni? Éjjel nappal bekapcsolva vagyok és idén 10 fogadott hívásom volt az is mind melóhelyről
Titeket szokott mobilon bárki is hívni? Mondom a hívásnapló most dec közepén érte el a 10 fogadott hívást 2018ban, és mind a főnök volt, munkaügyben.
Más sose hívott.
Engem sem hívnak, illetve család (apum) munkaidőben csoportvezető.
Próbáltam munkahelyet váltani, így állásinterjúra is hívtak (nem sokszor mondjuk), illetve ugyanilyen adatmásolgatós munkákra hívnak évente párszor, mint a mostanim.
Ha "életnek" azt nevezzük, hogy barátokkal találkozni, akkor nekem se sok életem van....
Kicsit többet szeretnék, de nem annyira, én rettentően igénylem az egyedüllétet.
Ha találkozom is valakivel, ott a Messenger megbeszélni.
Hívni ritkán szoktak. Inkább Viberen pötyögök.
Anyámmal szoktunk telefonálni leginkább.
Akik a messenger /viber/skype stb dolgokat szajkózzák azok semmit se értenek a kérdésemből.
semmit.
mert tök 8 hogy hol NEM keresnek. Tök8. Hogy viberen nem vagy telefonon nem, ez mellékes. aki ezt nem érti azt semmit se ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!