Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket szokott mobilon BÁRKI...

Titeket szokott mobilon BÁRKI is hívni? Éjjel nappal bekapcsolva vagyok és idén 10 fogadott hívásom volt az is mind melóhelyről

Figyelt kérdés

Titeket szokott mobilon bárki is hívni? Mondom a hívásnapló most dec közepén érte el a 10 fogadott hívást 2018ban, és mind a főnök volt, munkaügyben.

Más sose hívott.

2018. dec. 9. 20:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Engem valami behajtó cég hívogatott egy ideig, met valaki az én számomat adta meg nekik. Mióta jeleztem, hogy a következő alkalommal feljelentem őket, azóta csak a családom keres, meg az internetszolgáltató, hogy térjek át nagyobb csomagra.
2018. dec. 9. 23:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Sok barátom nekem sincs, de a családommal azért tartom a kapcsolatot.
2018. dec. 10. 04:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Engem sem hívnak, illetve család (apum) munkaidőben csoportvezető.

Próbáltam munkahelyet váltani, így állásinterjúra is hívtak (nem sokszor mondjuk), illetve ugyanilyen adatmásolgatós munkákra hívnak évente párszor, mint a mostanim.

Ha "életnek" azt nevezzük, hogy barátokkal találkozni, akkor nekem se sok életem van....

Kicsit többet szeretnék, de nem annyira, én rettentően igénylem az egyedüllétet.

Ha találkozom is valakivel, ott a Messenger megbeszélni.

2018. dec. 10. 09:24
 24/26 anonim ***** válasza:
Extrém ritkán szoktak hívni, de én még ritkábban hívok másokat. Utálok telefonálni, csak akkor teszem, ha valami sürgős és fontos, a barátaimmal szinte minden találkozót Whatsappon beszélünk meg. Csak úgy telefonálgatni, hogy azon beszélgessünk, senki kedvéért nem lennék hajlandó, akkor már Skype.
2018. dec. 10. 13:13
 25/26 anonim ***** válasza:

Hívni ritkán szoktak. Inkább Viberen pötyögök.

Anyámmal szoktunk telefonálni leginkább.

2018. dec. 10. 23:21
 26/26 A kérdező kommentje:

Akik a messenger /viber/skype stb dolgokat szajkózzák azok semmit se értenek a kérdésemből.

semmit.

mert tök 8 hogy hol NEM keresnek. Tök8. Hogy viberen nem vagy telefonon nem, ez mellékes. aki ezt nem érti azt semmit se ért.

2018. dec. 11. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!