Titeket szokott mobilon BÁRKI is hívni? Éjjel nappal bekapcsolva vagyok és idén 10 fogadott hívásom volt az is mind melóhelyről
Figyelt kérdés
Titeket szokott mobilon bárki is hívni? Mondom a hívásnapló most dec közepén érte el a 10 fogadott hívást 2018ban, és mind a főnök volt, munkaügyben.
Más sose hívott.
2018. dec. 9. 20:43
11/26 anonim válasza:
Igen, engem szokott, a testvérem, édesapám, édesanyám és a férjem. Néha a főnök, vagy egy kolléga is, ha valami sürgős és nem reagálok az emailre, de ilyenkor egy kétperces bocsánatkéréssel kezdenek :-) Amíg a szüleimmel laktam, addig lényegében sosem telefonáltam senkivel, de volt életem - nem bulizós, hanem olyan, amilyen nekem tetszik.
12/26 anonim válasza:
Engem se hívnak de pont nem érdekel, eszembe nem jutna ilyesmivel foglalkozni
13/26 anonim válasza:
jó, mondjuk az kemény, de tök nyugis életed lehet..
14/26 anonim válasza:
Az utolsó 25 SMS-emet a Telekomtól kaptam, hogy megváltozott az ÁSZF. Kell még valamit mondanom?
15/26 anonim válasza:
Szokott hívni anyum, párom, néha kerim.
16/26 anonim válasza:
Ötös, bocs akkor, azt hittem beszólásként írtad neki.
17/26 anonim válasza:
A cégesen hívnak pont eleget. A sajátomon anyukám, tesóm meg néha a barátaim.
Kapcsolattartásra inkább a messengert használom, ott minden nap beszélek valakivel.
18/26 Metionin válasza:
Anyám, a főnököm meg néha a barátom amikor félúton elfelejti hogy mit kell hozni a boltból :D
19/26 anonim válasza:
Mindig azért keresnek, ha valami gond van, úgyhogy én annak örülök, ha nem keres senki.
20/26 anonim válasza:
Hívásaim 99%-a munka ügyben történik. Ezen kívül van 1-2 haverom/barátom, velük beszélek meg találkozókat illetve gyakorlatilag csak anyámat hívom magán célból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!