Szerintetek az ilyen embernek milyen betegsége lehet?
És ha szóvá teszem neki,akkor "hogy merészelsz ilyet mondani"?
Megfogja leveszi a papucsot a lábáról és hozzám vágja.Vagy esetleg kisebb tárgyakat.
Vagy ha a keze ügyébe kerül valami belerúg,pl gáztűzhelybe belerugdos,ha az van útban.
Aztán beszorít a sarokba,és ököllel ütlegel,és ha meglököd,hogy szabadulj,akkor úgy veszi,hogy te megtámadtad őt.
Légyszíves kérdezd meg tőle:" Anya, mit segíthetek neked?"
Írd meg mit válaszolt. Sok mindent elmonda a válasza.
30 vagyok.
Mit segíthetek neki?
Hát,azt hiszem,amit lehet,azt én megteszek.
A testvéreim semmit nem tesznek a családért,velük ezt mégsem teszi,mert ők biztosan visszaütnének.
Apámmal is ugyanezt csinálja,mert nem erőszakos fajta.
És tudja,hogy nem üt majd vissza.
Inteligensnek tunsz szerintem tudod a megoldast.
Foleg ha mar elmultal 18.
Elhiszem, hogy mindent tőled telhetőt megteszel. Viszont ez a kérdés nagyon fontos, hogy mit válaszol rá.
Lehet semmit sem válaszol. Úgy tesz mintha megse hallaná. Esetleg lefagy, és bámul majd rád. Talán elsírja magát, és mond majd valami fontosat. Talán dühös lesz, hozzád vágja a papucsát.
Kérdezd meg amikor részeg, de majd akkor is, ha józan.
Egyébként elsőre azt sejtem, hogy borzalmasan magányos, az alkoholt ezért fogyasztja, tompít mindenen.
Persze,hogy magányos,erőszakkal szeretné kivívni a szeretet,és mindent uralni.
A világ,emberek pedig nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!