Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az ilyen embernek milyen...

Az ilyen embernek milyen "betegsége" van?

Figyelt kérdés

Van egy "haverom", abszolút jó családból, nagyszülőktől kezdve mindenki él, valamivel az átlag felett élnek, sokan irigyelhetnék.

A volt barátnőjétől nem nagyon tud elválni, tehát megy ez a se veled se nélküled.

Hol beszélnek hol nem, közben ő keres más lányokat is, több, de inkább kevesebb sikerrel.

A lényeg,hogy mikor még együtt volt a barátnőjével,akkor nagyon gusztustalanul beszélt vele, lekezelte, még sokszor mi a haverjai/barátai szóltunk rá.

Most én állok hozzá a legközelebb, bár nem tartom a barátomnak, mert nem az, csak egy jó haver, de lassan már az sem.

Most úgy veszem észre,hogy kezdi felvenni ezt a stílust velem szemben is, amit a barátnőjével csinált, sokszor ugyan úgy lekezelő, hülyeségeken totál komolyan megsértődik, flegmáskodik, nagyon nem tetszik.

Aztán meg úgy csinál mintha semmi sem történt volna.

De egyre kevésbé szeretek vele beszélni, kerülöm a társaságát.

Még egy iskolába járunk, és 3 éve szoros a "barátság" avagy haverság, nekem nincs is más aki közel állna hozzám, mint barát.

(neki sincs)

Volt egy gyerekkori barátja, tavaly mikor nem volt együtt a barátnőjével akkor ugyan ezt csinálta, flegmáskodott velem és azzal a sráccal haverkodott stb, de akkor direkt nem vettem fel, sőt, beszéltem a volt barátnőjével,hogy jöjjenek össze újra mert így senkinek sem jó (a lány is szerelmes volt még, és akarta a kapcsolatot, én meg nem láttam át így a dolgokat)

Aztán minden visszaállt a régi kerékvágásba,idáig.

Most már semmiképp nem lesz így, nekem ez egyáltalán nem fér bele, sosem tartottam igazi barátomnak, pont ezek miatt.

A legutóbb is valamin megsértődött, és olyan személyeskedő dolgokkal támadt engem aminek köze sem volt a vitához, egyik személyeskedés után jött a másik.

Én nem szeretek visszaélni az ilyen dolgokkal, volt már rá példa egy volt barátnőmnél, és nagyon szégyellem,hogy lesüllyedtem arra a szinte, de ezt akkor sem értem (pedig bőven tudnék mit mondani).

Miért kezdi ki a hozzá úgymond legközelebb álló személyeket?

Nekem 10 évig volt egy legjobb barátom, ő "dobott" engem, azután engem már nem hatnak meg ezek a dolgok, mert az valóban rosszul esett, de egy 3 éves "barátságot" ahhoz képest nekem gyerekjáték lesz eldobni, viszont az elkövetkezendő 3-4 hónapot még ki kéne bírnom vele, mert így hogy egy iskolába járunk nehéz lenne elkerülni a társaságát.

De ez minek tudható be?Valamilyen betegség,személyiségzavar?

Gyerekes tudom, 20 évesek vagyunk.

(én érzékeny lelkű vagyok, ezért is írtam ki a kérdést, engem bántanak az ilyen dolgok)

2017. jan. 12. 21:18
 1/1 anonim válasza:
Őnző
2017. jan. 13. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!