Szerintetek milyen betegsége lehet egy olyan embernek, aki ilyeneket ír egy rovarirtó cégnek?
Tisztelt Cím!
Múlt héten péntek XX-án kora délután XXX-án a XXX u. X-ben végeztek rovarirtást egy szobában az elszaporodott tőzeglegyek miatt... Sajnos a tőzeglegyek nem tűntek el teljesen, már az irtás napján is(!) láttam egyet röpködni, azóta pedig már többet le is vadásztam... Még a felkapcsolt lámpaburára is rárepülnek, pedig ha jól láttam az jól le lett permetezve... De ami a legbosszantóbb számomra (és amiért végül is kihívtuk Önöket), hogy a TV képernyőjére is időnként rászállnak, ami elrontja a filmnézéseim élményét (ti. kényszerbeteg vagyok, és engem ezek nagyon zavarnak)... Már messze nincs annyi, mint az irtás előtt volt, de még mindig előfordulnak nagy bánatomra... Azt szeretném megkérdezni, hogy ez normális? Ezek "túlélők" lehetnek csak, vagy esetleg nem sikerült a "forrást" (teljesen) kiirtani, és továbbra is szaporodhatnak? Még egyszer megismétlem, már csak néhányat látok időnként, de engem ez is eléggé tud zavarni filmezés közben a betegségem miatt... Vagy ha türelmesen várakozok, akkor előbb-utóbb ezek is elpusztulnak majd és nem lesz több?
Várom válaszukat!
Üdvözlettel:
XY
Hogy mi van?
Normális-e hogy zavarják a rovarok a tévézésben?
Nem, nem normális, pontosan ezért hívják kényszerBETEGSÉG-nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!