A mai emberek miért nézik le ennyire azt akinek valamilyen mozgásszervi betegsege van?
Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok,mozgassérült de az erős geneim miatt jo erőbe vagyok! Nemegyszer megkaptam ebbe az intelligens orszagba,hogy feldarabollak te kis nyomorek meg sorolhatnam! Kérdem én hova tünt az emberség ebből az országbol? Nem szégyellik magukat az emberek?2017. jan. 2. 17:16
1/4 anonim válasza:
Az országgal mi a bajod? Miért kell egyből az egész országot gyalázni? Nem lehet, hogy a modorod irritálja az embereket?
2/4 anonim válasza:
"feldarabollak te kis nyomorek meg sorolhatnam"
Sorold. De azt is, hogy ezt mire mondják, mert előzmény nélkül biztos nem.
3/4 anonim válasza:
Egyrészt van sok köcsög ember. Másrészt sokszor a beteg emberek is pont ugyanilyen gyökerek, őket sem kell automatikusan sajnálni.
4/4 anonim válasza:
Ismerős a szituáció: én rendszeresen nőktől kapom a "kedves" visszajelzéseket. Hogy miért? Talán mert félnek szembenézni a valósággal, hogy van ilyen is, vagy még érhetik őket is hasonló jellegű baj.
Ha valóban nem okkal kapja a sérült ember a jelzőket, akkor bizony lenne mit szégyellni sokaknak itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!