Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lett ilyen személyisége?

Mitől lett ilyen személyisége?

Figyelt kérdés
Egyik munkársam fia teljesen megbolondult az utóbbi időben. Igazából jóban vagyunk és akárhányszor bejön dolgozni mindig csak panaszkodik szegény, hogy nem tud a fiával mit kezdeni. Jó nevelést kapott egész eddig semmi baj nem volt vele. 21 éves és a csajozást létszámitva nincs vele gond. (Folyton széditette a lányokat) Mostanában azonban agresszív, van hogy tör zúz, és olyan is előfordul hogy napokig nem megy haza. Barátnőm teljesen kétségbe van esve mert egyik pillanatról a másikra lett ilyen. Mitől változhat meg valakinek így a viselkedése? Lehet hogy drogozik? Én erre gondoltam de nem mertem neki említeni, nem akarom megijeszteni.
2018. dec. 5. 18:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Bipoláris depresszió talán.De valami biztos hogy törtébt, mert a semmitől senki se kattan be.
2018. dec. 5. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Amai világban könnyen lehet drog is, de ezzel a következtetéssel azért óvatosan kell bánni...

Baráti köre változott-e pár hónappal a "megőrülés" előtt?

Van-e olyasvalaki (akárki) akiről régebben nem beszélt mostanában viszont sokszor említi? Vagy éppen ellenkezőleg? régen sokat beszélt róla, most pedig mintha eltűnt volna?

Továbbtanulás, munkahely vagy hobbi terén érte-e valamilyen kudarc?

2018. dec. 6. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Barátnőm szerint egy lány van a dologban,de és azért viselkedik így mert valami fájdalom érte. Ugye ő olyan volt a lányokkal, hogy inkább csak szeditette őket, nem volt komoly kapcsolata. De most lehet fordult a kocka és őt érte csalódás.
2018. dec. 6. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a baja, hogy nincs férfi az életében, aki megnevelte volna, és jó példa lett volna neki.

Pszichológushoz azonnal.

2019. jan. 5. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!